Austin Bright - .NET Core / Azure Developer
Austin Bright
Mechelen, Belgium
2 dagen geleden
source : ictjob.be

Bedrijf Dit bedrijf bevindt zich in een heel spannende fase in haar ontwikkeling. Met een recente investeringsronde en met de presentatie van een nieuw product in de startblokken, is men hier op zoek naar een gedreven en creatief ontwikkelaar om hun vierkoppig team te versterken.

Met zijn meer dan tien jaar ervaring in het ontwikkelen en implementatie van software binnen de gezondheidszorg. Door nu de focus naar cloud toepassingen te brengen bekijkt men ook hoe men machine learning en IoT hierin zal integreren.

Jouw verantwoordelijkheden Omdat je terechtkomt in een kleine groep is het belangrijk dat je de volledige ownership van het product op je neemt.

Het product staat in zijn kinderschoenen, dus je zal hier van het concept tot de uiteindelijke implementatie aan kunnen werken.

Daarnaast verzorg je ook de opvolging van de bestaande producten. Deze zullen na een periode ook overgeheveld worden in de nieuwe technologieën.

Jouw profiel Als persoon ben je autonoom, creatief en dynamisch. Dit is belangrijk omdat je terecht komt in een spannende fase van hun ontwikkeling, waar jouw inbreng / impact belangrijk zal zijn.

Je leert vlot nieuwe technologieën aan en deelt deze kennis graag met jouw collega's. Het volgen van opleidingen is voor jou meer een zegen dan last.

Je hebt enkele jaren ervaring in het ontwikkelen van .NET toepassingen als .NET core of Azure en kan vlot uit de vingers met Frontend technologieën als Angular.

Je beschikt over voldoende zelfreflectie en gaat pro actief op zoek naar oplossingen. Je beschikt over een bachelordiploma informatica of computerwetenschappen.

Ons aanbod Naast het ontwikkelen van een nieuw product, kijkt men hier ook naar het verhuis naar een nieuw pand. Van een bedrijf in beweging gesproken! Door hun partnership met Microsoft geniet men hier van de kansen om opleidingen / certificaten te behalen.

Men hanteert hier ook de "google-filosofie", waarbij er veel aandacht gaat naar het welzijn van de werknemers om hun productiviteit te verhogen.

Dit vertaalt zich onder andere in de mogelijkheid om vanuit thuis te werken, overuren terug te nemen en flexibele werkuren.

Een aantrekkelijk brutoloon dat verder aangevuld wordt met een bedrijfswagen, tankkaart, maaltijdcheques en GSM. Je werkplaats is vlot te bereiken met het openbaar vervoer, alsook met de auto.

Het is namelijk gelegen in centrum Mechelen. Ook met een toekomstige verhuis, zal hier geen verandering in zijn! Heb je interesse in deze vacature ?

Aarzel dan zeker niet om te solliciteren via de knop hieronder. We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier