Hulpmonteur
Accent
Zottegem, BE
6 dagen geleden

Het bedrijf is een leverancier vanrandapparatuur voor de kunststofverwerkende industrie in de bredezin van het woord. Zij vertegenwoordigen niet alleen exclusiefbuitenlandse en binnenlandse producenten maar bieden serviceonderhoud engineering en projectbegeleiding voor allerandapparatuur rond spuitgietmachines extruders blaasmachines ofandere machines die kunststof kunststof halffabricaten ofeindproducten produceren.

Zij bieden de eindklant een totaleonafhankelijkheid met betrekking tot de verwerkingsmachine zelf. Dekernactiviteiten van het bedrijf omvat 3 pijlers waarop de firmagebaseerd is namelijk : SERVICE en ONDERHOUD ROBOTS enAUTOMATISATIE GRONDSTOF KOEL- en TEMPEREERSYSTEMEN Door hunervaring op deze 3 vlakken kunnen ze u met kennis van zakenondersteunen.

Functiebeschrijving

Alslasser - monteur werk je mee aan het plaatsen van leidingwerken(alu rvspvc...) alsook aan het opbouwen van staalcontructies op maatvan de klant .

Je schat de situatie ter plekke goed in en zorgtvoor een nauwkeurige en kwalitatief hoogstaande afwerking. Je zalworden bijgestaan door een collega echter werk je zelfstandig inteamverband.

Werken over gans Belgi (Nederland en Luxemburg kunnenook voorkomen - met overnachting : dit is echter sporadisch)

Functie-eisen

Jegenoot van een opleiding in de technische sector ( mechanica -schrijnwerkerij ) of je bent gelijkgesteld door ervaring.

Je hebtgeen hoogtevrees. Je bent in het bezit van een VCA-attest of wildit spoedig behalen. Je bent een plantrekker kan in een team werkenen bent flexibel naar uren en jobinhoud toe.

Kennis van TIG -lassen is eenpluspunt

Arbeidsvoorwaarden

 • Eenjob optie vast na een uitzendperiode van 6 maanden via Accent Jobs
 • Een voltijdse tewerkstelling van onbepaaldeduur
 • Een competitief loon in functie vanopleiding en ervaring
 • Extra legale voorwaardenmaaltijdcheques hospitalisatie- en groepsverzekering bij vaste indiensttreding.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier