Chauffeur C\/CE Autotransport (M\/V)
Accent
Oost-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, BE
1 dag geleden
source : Jobat

Je zorgt voor het correct ophalen en leveren van voertuigen in gans België. Hiervoor maak je gebruik van onze volledig uitgeruste autotransporters.

Bij het ophalen of leveren van de wagens kunnen we op jou rekenen voor een visuele controle van de wagens op schade en de nauwkeurige input van gegevens.

Heb je bovendien nog eens een vlotte en sympathieke persoonlijkheid waarmee je zonder problemen een prettige klantenrelatie opbouwt dan ben jij de chauffeur die we zoeken.

Minimum rijbewijs C / CEErvaring in de automobielsector de carrosseriewereld en / of in het rijden met een vrachtwagen / autotransport is een pluspuntJe kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en je kent een mondje FransJe hebt kennis van het Belgische wegennetwerkJe werkt flexibel stipt en bent klantvriendelijkJe hebt oog voor schadeJe hebt geen hoogtevrees

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier