Analyst Supply Chain (m/v)
Konvert Office Aalst
Erpe-Mere, BE
1 dag geleden

Profiel

We zijn op zoek naar een Supply Chain Business Analist die houdt van data-gedreven continue verbetering

Voor één van onze grotere klanten in regio Erpe-Mere zijn we op zoek naar een Sypply Chain Analyst die op basis van data continu verbeteringen kan aanbrengen om de interne en externe processen te optimaliseren.

Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen en valideren van project-gerelateerde data.

Vanuit een Operational Excellence mindset zoek je voortdurend naar verbeteringspotentieel en stel je de nodige corrigerende maatregelen voor.

Dit doe je door een nauwgezette opvolging van procesindicatoren.

Je rapporteert rechtstreeks aan de Managing Director Supply Chain Management en werkt geregeld samen met jouw (internationale) collega-analisten

Aanbod

Corrigerende maatregelen voor de goederenstroom bepalen in geval van problemen. Acties voor personeelsbeheer bepalen en opstarten.

Coördineren en organiseren van de informatiedoorstroming en de werkinstructies van de organisatie. De activiteiten van een team coördinerenEen organisatie leiden.

De implementatie en realisatie van logistieke actieplannen opvolgen en de uitvoering controleren. De logistieke strategie van een organisatie ontwikkelen of meewerken aan de ontwikkeling en toepassing ervan.

De modaliteiten voor het transport van producten organiseren, implementeren en de uitvoering controleren. Een systeem implementeren voor het beheer van de logistieke stromen voor : Aankoop.

Een systeem implementeren voor het beheer van de logistieke stromen voor : Bevoorrading. Een systeem implementeren voor het beheer van de logistieke stromen voor : Distributie.

Een systeem implementeren voor het beheer van de logistieke stromen voor : Opslag. Een systeem implementeren voor het beheer van de logistieke stromen voor : Productie.

Haalbaarheidsonderzoek uitvoeren van een logistiek organisatie- of reorganisatieproject van een locatie (magazijn, opslagplaats, platform, .

 • of dienst (bevoorradingen, aankopen, transport, ...). Het budget van een organisatie bepalen en opvolgen. Het logistiek plan van een organisatie opstellen en implementeren (voorschriften, werkmethodes, .
 • Leveranciers of dienstverleners selecterenOnderhandelen over contractvoorwaardenDe geleverde diensten of producten controleren.
 • Logistieke activiteiten organiseren en op elkaar afstemmen volgens de behoeften van de klant en de eisen van de leverancier.

  Logistieke activiteiten organiseren voor : Defensie. Logistieke activiteiten organiseren voor : Humanitaire aangelegenheden.

  Logistieke activiteiten organiseren voor : Evenementen. Ontwikkelingen bepalen van computersystemen voor het beheren en opvolgen van een logistieke keten.

  Stuurinstrumenten ontwikkelen voor aankoop-, bevoorradings- of verzenddiensten en locaties (platformen, opslagplaatsen, ...)

  Je krijgt de kans om aan de slag te gaan bij een grote speler binnen de retailsector. Je werkt in een team waar constant nieuwe zaken worden onderzocht en toegepast.

  Je krijgt de kans om een rechtstreekse invloed te hebben op de Supply Chain van het bedrijf. Voor al je verantwoordelijkheid ontvang je een competitiet loon met extra voordelen.

  Vereiste kwalificaties

 • Je behaalde een bachelordiploma in een relevante richting (supply chain, logistiek, controlling )
 • Je kan relevante controlling ervaring aantonen binnen de retail- of FMCG-sector
 • Je communiceert vlot in het Nederlands en het Frans, en hebt een goede kennis Engels
 • Je bent vertrouwd met Lean, Six-Sigma, Continuous Improvement en Operational Excellence
 • Je hebt ervaring met het opbouwen van een reporting- en performance management systeem (BI-tool)
 • Je hebt ervaring met SAP, bent sterk in Excel, kennis van R is een pluspunt
 • Je denkt analytisch en cijfermatig, en bent instaat cijfers in rapporten te gieten
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier