chauffeur ce + adr colli - dag of nachritten - brucargo (zaventem)
Randstad
Steenokkerzeel, Vlaams-Brabant
5 dagen geleden

job description

Randstad Transport Leuven zoekt een voor een klant in Brucargo een chauffeur CE + adr colli.ADR colli is nodig omdat er bijvoorbeeld verf aanwezig kan zijn tussen de goederen.

Soms ook drank, maar zeker geen voeding.Verder is het soort transport zeer variërend. Er is mogelijkheid om zowel tijdens de dag als tijdens de nacht te rijden.

Flexibiliteit is belangrijk want je weet altijd om hoe laat je begint maar nooit om hoe laat je gedaan hebt met werken. Als je tijdens de nacht wilt rijden start je meestal vanaf 17u tot ongeveer 3u 's morgens en in het hoogseizoen tot maximum 6u 's morgens.

Je moet zelf laden en lossen maar je doet dit met een electrisch transpalet (BT). Rijden tijdens de dag doe je op nationaal gebied.

Als je tijdens de nacht rijdt, doe je dit enkel op het terein van Brucargo zelf.

qualification

 • Rijbewijs CE- In orde met je code 95- Geldige rijgeschiktheidsattest- Je spreekt goed Nederlands en / of Frans- Je bent flexibel qua werktijden - Je krijgt een vast contract na een geslaagde interim-periode.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier