ATELIERVERANTWOORDELIJKE METAAL
Hays Kortrijk
Poperinge, W Flanders, BE
6 dagen geleden
source : Monster
 • Bachelor elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring
 • Leider-coach; kennis van lassen
 • Organisatorisch sterk, communicatief, verantwoordelijkheidszin Metaalafdeling van een onderneming actief in de bouwsector.
 • In deze nieuwe functie van atelierverantwoordelijke neem je de leiding over een metaalatelier met 20 metaalarbeiders, hoofdzakelijk lassers.

  Naast het concreet aansturen van de mensen en opvolgen van de werkzaamheden ben je spilfiguur naar het tekenbureel en de andere productieactiviteit toe.

  Samen met de productieverantwoordelijke stel je de planning op. Je verzorgt de werkvoorbereiding, controleert de voorraden / leveringen van metaal, zorgt voor een duidelijke werkverdeling en bespreekt eventuele problemen in constructietekeningen met het tekenbureel.

  Door jouw aanwezigheid op de werkvloer creëer je een goede verstandhouding met jouw mensen en motiveer je hen om veilig en kwalitatief te werken en correcte stukken af te leveren.

  Voor deze vacature van atelierverantwoordelijke zoeken we een bachelor (elektro)mechanica of iemand gelijkwaardig door ervaring.

  Belangrijk is om ervaring te hebben met het aansturen van mensen in de metaalsector, waarbij een (basis)kennis van lassen aanwezig is.

  Je kan mensen coachen en motiveren, maar geeft hen ook duidelijke instructies omtrent taken en verwachtingen. Verder zorg je voor een goede communicatie met andere afdelingen, zodat eventuele problemen tijdig een oplossing krijgen.

  Je bent vlot in het Nederlands; het Frans stelt mondeling geen probleem. Tot slot heb je een goed inzicht in constructies en tekeningen.

  Je komt terecht bij een aangename werkgever in een vernieuwd atelier waar je op een zelfstandige manier jouw afdeling runt.

  In verhouding tot de verantwoordelijkheden voorziet het bedrijf in een competitief salarispakket. Interesse in deze job?

  Reageer vandaag nog online of contacteer Leen Bekaert van HAYS Engineering Kortrijk op het nummer 056 / 230.460.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier