Magazijnier / polyvalent arbeider
Accent
Egem, BE
1 dag geleden

Onze klant is d betrouwbare referentie voorhet produceren en plaatsen van betonroostervloeren voor varkens- enrundveestallen.

Van ontwerp tot plaatsing staan zij hun klanten bijmet gespecialiseerde mensen om het project 100% te doen slagen.Onze klant heeft meerdere vestigen.

Er werken ongeveer een 30-talmensen op de betreffendesite.

Functiebeschrijving

Watwordt er van jou verwacht? Enerzijds sta je in voor het behandelenen inpakken van afgewerkte producten mbv een wikkelmachine.

Anderzijds help je de vaste koerman met het lossen en laden vanleveranciers / klanten. Dit kan zowel manueel of met de heftruck.

Deverhouding tussen beide taken is ongeveerfifty-fifty.

Functie-eisen

Jehebt ervaring in het besturen van een heftruck. Je hebt een eenruimtelijk inzicht om maatproducten in te pakken. Je kan jou goeduitdrukken in het Nederlands om klanten / leverancies te woord testaan.

Arbeidsvoorwaarden

Jekrijgt een brutoloon van ?160035 / u. Je werkt volgens een40u-stelsel waardoor je jaarlijks 12 betaalde recupdagen bovenop de20 vakantiedagen krijgt.

Eco-cheques van ?250 / jaar. Vast uurrooster : start om 7u en eindigt om 15u45.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier