Teamverantwoordelijke accountant (m/v)
Konvert Office Kortrijk
Kortrijk, BE
5 dagen geleden

Profiel

Konvert office is op zoek naar een Teamverantwoordelijke Accountant (m / v) voor een accountant kantoor in Kortrijk : Takenpakket : - Je bent volledig verantwoordelijk voor de opbouw en opvolging van je eigen klantenportefeuille van A tot Z- Je verstrekt accountancy-advies of fiscaal advies betreffende directe en indirecte belastingen- Je verzorgt kennisoverdracht naar de collega's- Je neemt deel aan externe seminaries- Je neemt de leiding over een aantal medewerkers die vallen tussen junior en senior accountant

Aanbod

Audits uitvoeren (opzoeken van boekhoudkundige documenten, controle van de toegepaste werkingsregels, ontmoeting met de betrokken medewerkers, .

 • Budgetten voorbereidenDe resultaten per eenheid, product of markt opvolgenOorzaken en verschillen identificeren. De activiteiten van een team coördinerenEen organisatie leiden.
 • De elementen voor een audit voorbereidenDeze doorsturen naar de accountant, de beheerscontroller, ... of ze analyseren. De financiële risico's (beheer van activa en passiva, markt, krediet) van een organisatie opvolgen (voorzieningen voor kosten, uitstaande bedragen, .

 • De methodes en procedures voor boekhoudkundige controle bepalen of invoerenHun toepassing controleren en aanpassingen voorstellen.
 • De onregelmatigheden of onjuistheden die werden vastgesteld tijdens onderzoeken of controles identificeren en bekendmaken.

  De regelmatigheid en betrouwbaarheid van de uitgevoerde operaties controlerenDe financiële toestand van de organisatie controleren.

  Externe controleorganen leiden (commissaris-revisor, beheerscontroleur, ...) en een interne boekhoudkundige auditstructuur oprichten.

  Het jaarlijkse auditplan van een organisatie uitwerken en uitvoeren of de auditopdrachten bepalen en superviseren. Intern gerealiseerde noteringen valideren (productiekost, .

 • Overzichtstabellen opstellen voor de analyse van de resultaten. Richtlijnen voorstellen en invoeren bij herstelplannen, reorganisatieplannen, herstructureringsplannen, .
 • en de opvolging ervan realiseren. Organisaties in moeilijkheden opvolgen en aanbevelingen opstellen naargelang de analyse van indicatoren (budgetplannen, maandelijkse marges, .
 • Je komt terecht in een boeiende functie binnen een modern en ambitieus kantoor met enthousiaste collega's dat investeert in jouw opleiding en groei - Een job waar jij als individu en jouw inzet door jouw werkgever worden geapprecieerd en beloond met een correct salaris - Je hebt jaarlijks een opleidingsbudget om opleidingen naar keuze te volgen
 • Vereiste kwalificaties

 • Je beschikt over een Bachelor accountancy-fiscaliteit en eventueel bijkomende opleiding fiscaliteit - Je bent een ervaren accountant + IAB (BIBF) erkenning of stage - Je bent communicatie vaardig, doordat je veelvuldig in contact komt met klanten - Je hebt inzicht in de werking van een onderneming - Je hebt leidinggevende skills en weet je kennis goed over te brengen naar anderen - Je bent zelfstandig, neemt initiatief en werkt nauwkeurig
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier