Keuken- en zaalmedewerker Elsdonck
ARMONEA
Wilrijk, BE
3 dagen geleden
source : Zorgjobs.be

Functiebeschrijving

Je job Je bent werkzaam als keuken - en zaalmedewerker in een klein team binnen een hechte gemeenschap van senioren. Je bedient de residenten in de zaal en zorgt dat zij van alle gemakken voorzien zijn.

In samenspraak met je collega wisselen jullie elkaar af in de afwaskeuken en het restaurant. Beide posities dienen dagelijks ingevuld te worden.

Tijdens de gehele shift kunnen de residenten verder bediend worden in de bar en andere publieke ruimtes. Je staat ook mee in voor het in goede banen leiden van onze activiteiten.

Profiel

Je bent flexibel en zo wel gedurende de week als weekend beschikbaar naar gelang de planning. Je bent representatief en je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Je bent stressbestendig en houdt van aanpakken. Je bent een echte teamplayer en kan daardoor goed in een team functioneren.

daguren / 1 weekend op 2)

Aanbod

Een leerrijke en sfeervolle werkomgeving binnen een dynamische residentie die senioren een zeer goede service wil bieden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier