machine operator printafdeling
Randstad
Wetteren, Oost-Vlaanderen
6 dagen geleden

job description

Je bent verantwoordelijk voor de drukopdracht vanaf de opstart tot het einde. Je zal ook instaan voor het bedienen van de snijmachine en zorgen voor het onderhoud van de printers en digitale drukpers volgens een opgegeven schema.

Je voert nauwgezette controles uit de juistheid alsook de kwaliteit van lopende bestellingen. Gestelde deadlines behandel je ook met respect en je werkt nauw samen met jouw collega's van prepress.

Je komt terecht in een toffe werksfeer en krijgt een contract van onbepaalde duur. Er zijn ook extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering en het salaris verloopt in verhouding met de kennis en de ervaring binnen de sector.

Je zal ook een interne opleiding krijgen in verband met de gebruikte software en machines.

qualification

Buitenschoolse opleidingen Grafische Sector & MultimediaAlgemeen secundair onderwijsTechnisch secundair onderwijs - Je in het bezit van een A2-diploma of ben je gelijkgesteld door ervaring- Je hebt bij voorkeur ervaring in de grafische sector en dan in het bijzonder met digitale printers- Kennis Acces / xls- Je hebt een no-nonsense mentaliteit en steekt de handen graag uit de mouwen- Je bent een echte teamplayer, flexibel en stressbestendig- Je zoekt actief mee naar oplossingen- Je draagt kwaliteitscontrole hoog in het vaandel Interesse?

Solliciteer meteen online of contacteer ons gerust via 09 / 365.44.50 of via wetteren tempo-team.be

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier