TECHNISCH COMMERCIEEL ADVISEUR BOUW (OOST-VLAANDEREN)
Hays Gent
Sint-Niklaas, E Flanders, BE
5 dagen geleden
source : Monster

Bouwkundig diploma en voeling met riolering Kennis autocad Advies & verkoop Oost-Vlaanderen Onze klant is een belangrijke speler op vlak van regenwatermanagement, afvalwatermanagement en alles wat er mee te maken heeft.

Ze ontwerpen en produceren ook betonnen constructies voor waterzuivering, riolering, regenputten, en zoeken een vertegenwoordiger voor Oost-Vlaanderen.

Je bent een spilfiguur tussen het bedrijf en de klant, dat gaat van een aannemer grondwerken over projectontwikkelaars, architecten en sociale huisvestingsmaatschappijen tot gemeentebesturen.

Je contacteert hen (soms krijg je leads door, evengoed zoek je zelf waar je nog kan prospecteren), bezoekt hen en probeert een lange termijn relatie op te bouwen.

Na een intensieve opleiding geef je passend advies over de producten en oplossingen, maak je een offerte voor de potentiële klant en volg je die nadien ook zelf goed op.

Er zijn mensen die ontwerpen, maar indien nodig teken je ook zelf riolering in. Je volgt de marktontwikkelingen goed op, polst naar de behoeften in de markt en formuleert voorstellen ter verbetering van de productoplossingen.

Je levert ook een bijdrage aan de commerciële en marketing strategie. Voor deze functie zoeken we iemand met een bouwkundig diploma, bachelor of master, en bij voorkeur ook al enkele jaren ervaring in de technische verkoop en / of riolering.

Je bent uiteraard communicatief genoeg daar bovenop, om potentiële klanten te overtuigen. In het ideale geval breng je zelf al een netwerk mee, maar uiteraard kan je dit hier ook uitbouwen.

Je hebt een héél goede kennis Nederlands, een goede kennis Frans is een pluspunt. Je moet plannen kunnen lezen en een basiskennis tekenen in autocad is wenselijk.

Als een aannemer een plan open legt moet je meteen mee zijn met wat hij wil zeggen en moet je op basis daarvan advies kunnen geven.

Dit bedrijf biedt je een grondige opleiding aan van drie maanden in Limburg, maar men regelt een hotel. Nadien ga je één maal per twee weken naar Limburg voor rapportage en een vergadering.

Je bent verantwoordelijk voor regio West-Vlaanderen en krijgt een autonome functie. Uiteraard werken ze met bepaalde targets, het blijft een commerciële omgeving.

Bouwtechnische achtergrond en commercieel aangelegd? Zie je jezelf in bovenstaande functie passen? Neem dan snel contact op met Charlotte Vanden Bussche van Hays Construction Gent.

Solliciteer online of bel op het nummer 0498 / 17 65 47.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier