HR BUSINESS PARTNER
Hays Office Professionals
Brugge, België
2 dagen geleden
source : vacature.com

Voor een sterk internationaal bedrijf met open bedrijfscultuur, is Hays HR op zoek naar een gedreven HR BP met groeipotentieel.

In deze generalistische functie werk je een efficiënt HR-beleid uit : je evalueert en optimaliseert HR processen en ondersteunt de business op vlak van R&S, loopbaanontwikkeling, opleidingstrajecten, Je fungeert als centraal aanspreekpunt voor interne en externe partners en adviseert het management binnen de verschillende HR domeinen.

Je zorgt voor een toegankelijk HR beleid, medewerkers kunnen steeds bij jou terecht met hun vragen. Verder neem je actief deel aan HR projecten, help je bij het opstellen van het jaarlijks HR budget en stel je de HR KPI's op.

Ten slotte fungeer je als back-up voor de payroll (white en blue collars) bij afwezigheid van je 2 HR collega's. Je rapporteert aan de Plant Manager en HR Director.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier