QA Engineer
Experis
Antwerp, Belgium
5 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Vast Contract - Regio Antwerpen #farmaceutica #quality #gmp Beschik je minstens over een bachelor in een wetenschappelijke richting?

Heb je kennis en of werkervaring in kwaliteit binnen een GMP omgeving? Lees dan jouw toekomstige jobomschrijving. Onze partner is op zoek naar een QA Engineer om hun kwaliteitsteam te versterken.

Dit sterk groeiend productiebedrijf gelegen in de regio Antwerpen is internationaal actief binnen de farmaceutische industrie en staan bekend omwille van hun stabiliteit, collegialiteit en kwalitatieve producten.

Als QA Engineer kom je terecht in een familiale omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de uitwerking van het kwaliteitssysteem.

Met behulp van een divers takenpakket, word je hierin bijgestaan : Uitbouwen en optimaliseren van het bestaande kwaliteitssysteem volgens GMP richtlijnenDeelnemen aan projecten inzake kwaliteitsverbetering van producten, processen en dienstenAlgemene procedures en procedures m.

b.t. validatie, kalibratie en training opstellen en implementerenBehandelen en opvolgen van klachtenOrganiseren van jaarlijkse evaluaties van elk productDe leverancierskwalificatie opvolgenTraining voorzien aan medewerkers in andere afdelingenOm bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als QA Engineer minstens over een bachelor in een wetenschappelijk richting aangevuld met een eerste relevante werkervaring in een GMP-omgeving.

Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast ben je organisatorisch en planmatig ingesteld en draag je kwaliteit hoog in het vaandel.

Tot slot ben je ook een autonome en geëngageerde persoon die ervoor openstaat om sporadisch in twee ploegen te werken.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier