Software Engineer (m/v)
Konvert Interim Maldegem
Aalter, BE
1 dag geleden

Profiel

Voor een klant van Konvert zijn we op zoek naar een Project Ingenieur te Aalter. Je takenpakket kan als volgt samengevat worden : Vertalen van de behoeftes van de interne gebruikers en klanten naar een softwareimplementatie Verder ontwikkelen van de volgende bestaande aan het ERP-pakket gelinkte systemen : o plannings- en schedulingsysteemo online sales-rapporteringssysteemo online recept- en kost-analysesysteemo diverse tools voor productieondersteuningo diverse tools voor administratieve ondersteuningo de database - interfacing architectuur met het ERP-pakketInteresse?

Stuur je cv naar maldegem.interim konvert.be of bel 050 60 17 95

Aanbod

De methodes en middelen voor studies en ontwerp en hun uitvoering bepalen. De uitvoerbaarheid van het project bestuderenTechnische en technologische voorstellen uitwerken.

Domein : Industrialisatie. Domein : Testen, valideren. Een project leiden. Domein : Technische bijstand en klantenondersteuning.

Oplossingen en technische en technologische evoluties ontwikkelenDe kenmerken en eisen van het project bestuderen. Projecten becijferen en technisch ondersteunen (plannen, .

 • Technische procedures, productie- of industrialisatieprocedés uitwerken. Testen uitvoerenDe resultaten analyserenHet product en proces op punt stellen.
 • Technische dossiers voor de beschrijving van het project opstellen en aanpassen. Wetenschappelijke, technologische, technische, reglementaire, informatie opvolgen en actualiseren Je komt terecht binnen een kwalitatieve en innovatieve werkomgeving.

  We bieden je een variërende job met een loonpakket op basis van kennis en ervaring.

  Vereiste kwalificaties

  Je genoot van een opleiding informatica, maar met uitgesproken interesse zich te verdiepen in de logistiek van een voedingsbedrijf of logistiek / supply chain, met uitgesproken interesse zich verder te verdiepen in object oriented programmeren, SQL, VBA voor excel, , Je hebt kennis van object oriented programmeren Ervaring / kennis van VBA in Excel is een pluspunt Je hebt affiniteit voor het modelleren van de activiteiten in een productie-omgeving naar een computermodel Je hebt een hands-on mentaliteit Je bent communicatief sterk Je beschikt over een uitgesproken teamaanpak Je bent analytisch sterk Ja kan zowel projectmatige aanpak als ad hoc opdrachten verwerken

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier