Adjunct Teamleader Property & Engineering
Baloise Insurance
Belgium
1 dag geleden
source : Experteer

Wat jij mag verwachtenJe bent mee verantwoordelijkvoor de operationele en functionele leiding en werking van je team engeeft ondersteuning aan je medewerkers enerzijds door hen te coachen, temotiveren en te evalueren in hun functie en anderzijds door hen tebegeleiden en op te volgen in het correct toepassen van de voorgeschrevenprocessen en strategieën.

Vanuit je praktijkervaringen specialisatie breng je de administratieve en operationele processen inkaart en streef je naar een continue verbetering.

Je maakt de dagelijksewerkafspraken, coacht en coördineert de activiteiten van je medewerkers enbent het eerste aanspreekpunt inzake HR-issues, verlof en permanentie.

Je waakt erover dat alle aande afdeling toegewezen taken in overleg met je teamleader verdeeld wordenen op een kwaliteitsvolle manier worden uitgevoerd.

Je coördineert en stuurt deinterne communicatie en informatie en zorgt voor een vlotte wisselwerkingtussen de teamleader en je team.

Je bent back-up van deteamleader als aanspreekpunt op commercieel technisch vlak teneinde desamenwerking te optimaliseren en / of de belangen van het team / afdeling / Baloise Insurance te behartigen.

Je bespreekt dossiers entaken en neemt hierin beslissingen rekening houdend met devolmachtstructuur. Je begeleidt de medewerkers teneinde te verzekeren datde nodige acties ondernomen worden voor een efficiënte en kwalitatievedossier of taakafhandeling.

Wat wij verwachtenJe hebt een masterdiplomabij voorkeur in een economische, financiële of juridische richting met 3 à7 jaar ervaring of gelijkwaardig door ervaring.

Je beschikt over goedeorganisatorische en administratieve vaardigheden.Je creëert een werksfeerwaar medewerkers het beste van zichzelf kunnen geven.

Je bent resultaatgericht enpositief ingesteld.Je engageert en ontwikkeltjezelf en anderen.Je bent een assertieve, maarook empathische en diplomatische persoon.

Je bent vertrouwd metcourante Office- toepassingen, in het bijzonder Excel.Je hebt een goede kennis vanhet Nederlands en het Frans.

VestigingAntwerpenBeroepservaringLeidinggevenden

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier