.Net ontwikkelaar v/e applicatie met zelflerend algoritme
Austin Bright
Antwerpen, Belgium
4 dagen geleden
source : Experteer

IntroductionOp zoek naar een start-up met een gezonde ambitie en complexe projecten binnen de zorgsector? Hun applicatie helpt de communicatie tussen patiënten en hulpverleners (lees, apotheker,dokter of verplegers binnen het ziekenhuis).

Hun IT-team bestaat na twee jaar uit vier personen en om aan de vraag te kunnen voldoen zoekt men een vijfde! Werk je graag in een SCRUM-omgeving waar je de nodige ownership kan nemen over jouw projecten?

Solliciteer dan snel op deze vacature!ResponsibilitiesJouw verantwoordelijkheid : .Net C#, SQL, Agile, Python en AngularJe zal verantwoordelijk zijn voor het ontwerpen, ontwikkelen, implementeren en opvolgen van de applicaties.

Daarnaast werk je mee aan het verder verbeteren van de applicatie door onderzoek te voeren naar nieuwe technologieën en werkingsmethodes.

ProfileJouw profiel : .Net C#, SQL, Agile, Python en AngularJe hebt een dynamische persoonlijkheid en bent iemand die snel knopen kan doorhakken.

Een affectie met de gezondheidszorg is voor hun een belangrijk punt. Dit zal belangrijk zijn omdat je je moet verdiepen om de applicatie zo passend mogelijk te maken.

Flexibiliteit wordt vaak geassocieerd met start-ups en dit is hier ook het geval. Je zal open moeten staan om professionele taken die buiten je standaardverantwoordelijkheden vallen uit te voeren.

Je verzorgt graag het contact met de klanten. Als goede communicator lukt dit vlot in zowel het Nederlands als Engels.Een bachelor in Toegepaste Informatica of master in Computerwetenschappen, verder aangevuld met minimum vier jaar professionele ervaring binnen een .

Net omgeving.Job OfferOns aanbod : .Net C#, SQL, Agile, Python en AngularEen aantrekkelijk brutoloon dat verder wordt aangevuld met een groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, onkostenvergoeding, maaltijdcheques, gsm-abonnement en laptop.

De kans om een bijdrage te leveren aan een applicatie met een sociale bijdrage. Deze vergemakkelijkt de communicatie tussen alle belanghebbenden binnen de zorgsector en patiënt.

Een functie binnen een start-up / scale-up bedrijf waar je een waaier aan verantwoordelijkheden en taken kan opnemen. Dit geeft je voldoende afwisseling in het uitvoeren van je functie.

Hun bedrijfspand is vlot bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Dit geef je verschillende mogelijkheden om hen te bereiken.

Keywords : : .Net C#, SQL, Agile, Python en AngularHeb je interesse in deze vacature of ken je iemand die hierin ge nteresseerd kan zijn?

Aarzel dan zeker niet om Jens of Cedric van Austin Bright samen met je cv te contacteren via apply austinbright.com of bel ons op het nummer 02 808 33 55 .

We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier