40 Teambuilding Helden Gezocht
Moodmaker.be
9521 Sint-Lievens-Houtem
3 dagen geleden
source : Student.be

Company description

We can hardly wait to get up in the morning!

Hoe kan je passie beter omschrijven? Want deze passie is wellicht de grootste drijfveer achter het evenementenbureau Moodmaker.

Moodmaker creëert teambuildings. We doen dit met hart en ziel omdat we weten dat een teamevent een belangrijk element is in de opbouw van een goede bedrijfssfeer.

Het zijn belevenissen die vriendschap en collegialiteit bevorderen.

Job description

Voor onze events en teambuildings werken we samen met flexibel inzetbare medewerkers. Je wordt ingezet voor de uitvoering van de teambuildings.

Samen met de andere Moodmakers zorg je voor een vlekkeloos, grandioos en sfeervol event. Uw hoogste doel is van de teambuilding een happy day te maken.

Hiertoe begeleid je op aangename wijze onze activiteiten. Je neemt de deelnemers mee in het verhaal van de teambuilding en weet de opdrachten goed uit te leggen.

Steeds met oog voor entertainment én veiligheid.

Voor en na de teambuildingactiviteit sta je in, samen met de andere Moodmakers, voor de montage en demontage.

Searched Profile

Een Moodmaker laat zich het best omschrijven als enthousiast, sociaal, no-nonsense en optimist. Je bent extreem communicatief en hebt geen schrik om ook voor een grote groep te spreken.

Je blijft naar je klanten altijd open en hartelijk. Net zoals naar je collega’s. Je staat stevig met je voeten op de grond, maar bent niet bang om je nek uit te steken.

Je spreekt een aardig woordje Frans en Engels.

Een teambuilding begeleiden vergt, naast het brengen van sfeer, ook enige fysieke activiteit. Materialen moeten klaargelegd, bestelwagens geladen.

Je hoeft geen superman of vrouw te zijn, maar weet dat fysieke activiteiten eigen zijn aan de job.

De events die we organiseren vinden meestal plaats tijdens op donderdagen, vrijdagen en zaterdagen. Als je graag voor Moodmaker komt werken, is het belangrijk je regelmatig vrij te kunnen maken op deze dagen.

Onze events zijn over het gehele land.

We offer

Een fijne job waar je veel voldoening van krijgt. Tevens een mooie verloning.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier