Projectleider Bouw
Brunel
Gent, E Flanders, BE
9 dagen geleden
source : Monster

Zorgen uitdagende en complexe projecten ervoor dat je met een glimlach van- en naar huis rijdt? Zorg jij ervoor dat de elk project zijn punten scoort?

Dan is het simpel : jij bent de projectleider die we nodig hebben! Over deze functie Als projectleider ben je de spil tussen de bouwheer, aannemer, architect en studiebureau.

Door je ervaring en inschattingsvermogen stel jij in no-time een realistische planning op. Je vult je dagen met het coördineren van meerdere werven.

Bovendien waak je over het goede verloop van deze werven (planning, technische realisaties, veiligheid en budgetten). Maandelijks maak je de vorderingsstaten op.

Indien nodig neem jij de leiding in het onderhandelen met de klant en tracht je naar oplossingen te zoeken. Over jou Bouwwerven zijn jouw speeltuin.

Je bent hierdoor in staat om elk project tot een goed einde te brengen. Je bent heel veel in één : ondernemend, gedreven, oplossingsgericht en een echte motivator.

Een talenknobbel ben je niet, maar je Nederlands, Engels en Frans beheers je goed. Je hebt een bachelor of master bouwkunde, industrieel ingenieur of burgerlijk ingenieur.

Knowhow van industriebouw, residentiële bouw, infrastructuur, civiele bouwkunde of utiliteitsbouw. Wat wij bieden Je hoeft je talenten natuurlijk niet voor niets boven te halen.

We bieden je een salaris conform je ervaring en een contract onbepaalde duur. Bovendien vullen we dit aan met een hoop extralegale voordelen : eindejaarspremie, 12 extra ADV dagen, ecocheques, maaltijdcheques, hospitalisatie-

en groepsverzekering, firmawagen met tankkaart en meer. Daarbovenop krijg je de leukste werksfeer er gratis bij, want bij Brunel wordt er niet alleen maar gewerkt.

Er is ook tijd voor leuke informele en formele evenementen zoals het nieuwjaarsfeest, jaarmeeting, volleybal, Welcome On Board, Interactives enz.

Heb je zin om van start te gaan? Dan zien wij jouw cv graag tegemoet!

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier