Projectmanager Milieu
ARCADIS Belgium nv
Gent, BE
15 uur geleden

Functie

Wil je samenwerken met experts uit onze verschillende afdelingen om onze klanten te helpen bij de realisatie van een duurzame exploitatie (strategisch milieu en veiligheidsadvies).

En heb jij daarbij vooral oog voor de impact op de omgeving en de natuur? Of zie je het eerder in advisering in hun transitie naar duurzame energie?

Dan is deze job op jouw lijf geschreven !

Als projectmanager in ons Environmental Consultancy Team coördineer je milieugerelateerde projecten zoals MER trajecten en / of omgevingsvergunningsaanvragen, geef je strategisch milieu-advies etc.

Samen met je projectteam volg je de verschillende fases van het project op, waarbij je sommige zaken zelf opneemt, terwijl je voor andere zaken een beroep doet op de experts of junior engineers uit je team.

Als projectmanager ben je betrokken vanaf de tender fase, en sta je ook in voor het financieel beheer en de planning van de projecten.

Je fungeert als spilfiguur en aanspreekpunt voor je eigen projectteam, en voor de klant.

Ons Environmental Consultancy team is betrokken bij beleidsvragen en onderzoek van milieuvraagstukken, waarbij we in het bijzonder de effecten van plannen en projecten op biotische (water, bodem) en abiotische (lucht, geluid, mens-gezondheid) aspecten onderzoeken, en instaan voor het omgevingsvergunningstraject.

Daarnaast leveren we strategisch advies en doen we beleidsondersteunend werk voor zowel openbare opdrachtgevers als privé klanten.

Er staan momenteel heel wat boeiende en duurzame projecten op de planning. Je kan ingeschakeld worden op vlak van windenergie en industriële energietransitie, maar ook in stadsontwikkelings- of infrastructuur-projecten.

Arcadis houdt hierbij rekening met jouw expertise, maar ook met jouw verwachtingen en interesses. Heb je zin om je expertise uit te breiden of te verdiepen?

Ook voor onze ervaren collega's ondersteunen we een boeiend groei-traject!

Profiel

 • Je hebt vanuit je opleiding affiniteit met milieuzaken en hernieuwbare energie, en hebt minstens een 5-tal jaar ervaring als projectleider, of in een rol waar je projecten coördineert of in het opmaken van tenders.
 • Je kan heldere en volledige rapporten schrijven en bent vertrouwd met courante MS Office-toepassingen.
 • Nederlands is de belangrijkste taal voor deze functie, daarnaast gebruik je vlot het Frans en Engels.
 • Je bent een conceptueel denker, met een sterke aanleg voor probleemanalyse.
 • Je hecht net als ons belang aan duurzaamheid en veiligheid op de werkplek en voelt je thuis in een omgeving waar je de vrijheid krijgt om zelf ownership op te nemen en samenwerkingen aan te gaan.
 • Aanbod

  People First is de Arcadis strategie !

  Arcadis biedt je een boeiende en aangename werkomgeving waarin je jezelf kan ontplooien, met ruimte voor ontwikkeling, eigen initiatief én verantwoordelijkheid.

  We beschikken over een ruime waaier aan opleidingen waarbij we inzetten op jouw talenten.

  We vinden de work-life balans van al onze medewerkers enorm belangrijk, wat zich vertaalt in glijdende werkuren en flexwerk.

 • Nog voor corona ons verpllichtte tot thuiswerk, waren alle Arcadianen gewend om regelmatig van thuis te kunnen werken. Ook tijdens deze periode hebben we onze kantoren zoveel mogelijk opengehouden, zodat je zelf kan bepalen waar je werkt;
 • in een van onze 6 kantoren, of van thuis uit ...

  Verder bieden we je een heel pakket aan extralegale voordelen, denk maar aan maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, en extra verlofdagen.

  Kan je thuiswerkplek nog een upgrade gebruiken, dan betalen we een deel van de kosten van je ergonomisch kantoormateriaal terug.

  En ga je toch naar kantoor, kies je er wellicht voor om je op een duurzame manier te verplaatsen? Voor ons bedrijfswagenpark zetten we maximaal in op hybride en electrische wagens, en onze kantoren zijn op wandelafstand van het openbaar vervoer.

  Daarnaast krijg je heel wat mobiliteitsvoordelen (ook in combinatie met een bedrijfswagen) : volledige terugbetaling openbaar vervoer, een fietsvergoeding,

  Wil je meer informatie voor je beslist om te solliciteren? Neem dan contact op met Annick via mail naar a.vanbruyssel jobsarcadisbelgium.

  be of bel of app gerust naar 0477 99 88 15

  Contactpersoon

  Annick Van Bruyssel T : (0) 477 998 815

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier