Elektricien
Bellewaerde
Ieper, West-Vlaanderen
6 dagen geleden

Functie :

Samen met je collega’s sta je in voor het onderhoud en de herstelling van de attracties en technische infrastructuur van de parken Bellewaerde en Bellewaerde Aquapark.

De elektrische installaties in het park zijn zeer uiteenlopend en omvatten o.a. de klassieke laagspanningstechnieken alsook hoogspanningscabines, AC en DC motoren, frequentiesturingen, elektropneumatica, automatisatieprojecten, enz.

Wanneer het park operationeel is voor bezoekers help je bij technische interventies en pannes. Tijdens de wintermaanden sta je samen met je collega’s in voor de revisies van het zeer diverse machinepark.

In Bellewaerde Aquapark sta je in voor de installatie, onderhoud en herstel van de elektrische uitrusting : pompen, filters, verlichting en verwarming.

Je voert ook controles uit op de waterkwaliteit.

Profiel :

Je hebt een technisch A2 of bachelor diploma (elektriciteit, elektrische installaties, etc.) en ervaring in een industriële omgeving (productieomgeving, service-techniek, .

 • Bij defecten of storingen ben je in staat om zelfstandig een analyse te maken van het probleem en de nodige herstellingswerken uit te voeren.
 • Je hebt een passie voor techniek en bent een verantwoordelijk en betrokken persoon. Verder leg je de nodige flexibiliteit aan de dag en schrikt regelmatig weekendwerk je niet af.

  Veiligheid draag je hoog in het vaandel.

  Aanbod :

  Wij voorzien een vast contract van onbepaalde duur, een aantrekkelijk loon en een aantal extralegale voordelen. Je komt terecht in een sterk technisch team en een unieke, technisch gevarieerde en uitdagende werkomgeving.

  Verder mag je rekenen op een aangename werksfeer.

  Solliciteren kan door op 'solliciteer nu' te klikken of via annelies.dejaegher bellewaerde.be

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier