Reliability Engineer
Group Tormans
Antwerpen
12 uur geleden

Doelstelling

Voor één van onze klanten is Tormans momenteel op zoek naar een Reliability engineer voor de regio Halle, Ghislenghien of Wommelgem.

Voornaamste taken

 • Analyse en rapportering van de overall equipment effectiveness : je brengt efficiëntieverliezen in kaart en doet voorstellen voor optimalisatie.
 • Optimalisatie van het machinepark : op projectbasis en in teamverband (o.a. met collega-engineers en projectverantwoordelijken) optimaliseer je het rendement, de technische beschikbaarheid en het energieverbruik van bestaande en nieuwe installaties.
 • Je volgt de dagelijkse werking ervan op en bent het eerste aanspreekpunt van de technici bij praktische problemen.

 • Analyse en rapportering van de total cost of ownership : je streeft altijd naar kostenefficiëntie en slaagt daar ook in dankzij jouw finetuning van de machines en je adviezen voor optimalisatie of de aankoop van nieuwe installaties.
 • Je volgt de evoluties en trends binnen je vakgebied en onderhoudt goede contacten met externe partners, keuringscentra en sectorgenoten.

  En natuurlijk kan je binnen het bedrijf beroep doen op de ruime technische expertise van ons studiebureau, de technische dienst, de IT-afdeling enzovoort.

  Je werkt in regio Halle, Ghislenghien of Wommelgem.

  Profiel

 • Opleiding Je heb een bachelor- of masterdiploma industriële wetenschappen en een goede kennis van elektromechanica.
 • Technische vaardigheden Je hebt een grondige kennis van (geautomatiseerde) installaties in een productieomgeving en een hands-on mentaliteit
 • Sociale en communicatieve vaardigheden Je bent creatief, dynamisch en sociaal. Je houdt van teamwerk en vindt het leuk om je kennis te delen met collega’s.
 • Autonomie Je werkt in teamverband maar geniet ook veel vrijheid op de werkvloer. Toch kan je altijd een beroep doen op de expertise van je team.
 • Talenkennis Je spreekt vlot Frans en Nederlands of bent bereid om je bij te scholen. Zo werk je vlot samen met alle collega’s en partners.
 • Wat bieden wij

  Naast een contract van onbepaalde duur, met een aantrekkelijk salaris op maat, bieden wij tal van extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, een dagvergoeding, verplaatsingsvergoeding of firmawagen met brandstofvergoeding en een hospitalisatieverzekering.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier