Verpleegkundige sp-neurologisch
AZ Delta
Brugsesteenweg 90, 8800 Roeselare, Bélgica
10 dagen geleden

De functie

Als verpleegkundige revalidatie maakt u deel uit van een multidisciplinair team dat helpt om patiënten met een hoofdzakelijk een neurologisch ziektebeeld te revalideren.

U kunt ook instaan voor patiënten met amputaties of neurodegeneraties. U helpt de revalidant naar een zo groot mogelijke zelfzorg en geeft ondersteuning aan de revalidatiedoelstellingen (zowel fysisch, psychisch, sociaal als existentieel).

Uw profiel

 • U bent in het bezit van een diploma verpleegkundige.
 • U bent sociaal vaardig en legt dan ook makkelijk contacten met patiënten en hun directe omgeving.
 • U werkt graag multidisciplinair samen.
 • U gaat discreet om met vertrouwelijke informatie.
 • Klantgerichtheid en patiëntvriendelijkheid zijn voor u belangrijke waarden. Met uw enthousiasme en realiteitszin draagt u bij tot een aangename groepsdynamiek.
 • Aanbod

  Een boeiende voltijdse functie in kader van een zwangerschapsvervanging.

  We bieden u een marktconform salaris, afgestemd op uw relevante beroepservaring en aangevuld met toeslagen voor onregelmatige prestaties.

  Dit wordt aangevuld met een aantal (extralegale) voordelen zoals een hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en tussenkomst bij woon-

  werkverkeer. Daarnaast is er de mogelijkheid tot permanente vorming.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier