Verkoper
Krëfel
Drogenbos, country
6 uur geleden

Jouw functie :

Als gedreven voltijdse verkoper (m / v) informeer je de klanten over het uitgebreide gamma en de service van Krëfel in onze winkel te Drogenbos.

Je adviseert de klanten over de werking en mogelijkheden van de toestellen. Je helpt hen juist te kiezen en je zorgt voor tevreden klanten.

Jouw profiel :

Je bent klant- en servicegericht en hebt bij voorkeur reeds ervaring in het omgaan met klanten. Je hebt een sterke interesse in multimedia en huishoudelektro, je communiceert zeer vlot in het Nederlands en het Frans, en je houdt van verkopen.

Je werkt als dynamische bediende graag in een gedreven team. Je bent accuraat, integer, georganiseerd, enthousiast en sociaal.

Je geeft blijk van verantwoordelijkheidszin, bent stressbestendig en werkt volgens de regels. Niet je opleiding, wel je ingesteldheid en motivatie zijn voor ons belangrijk.

Wij bieden :

Een interessante en veelzijdige functie in een groeiend en dynamisch bedrijf. Je werkt in een aangename werksfeer.Een motiverend salarispakket in overeenstemming met uw toegevoegde waarde.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier