Junior werfleider - regio Gent - bedrijfswagen (M/V)
Over Ago
Bottelare
il y a 3j

Functieomschrijving

Voor onze klant, gelegen in de regio van Gent, is AGO Technics op zoek naar een junior werfleider met doorgroeimogelijkheden.

Het doel van de functie is de werfleider ondersteunen.

Je staat onder meer in voor volgende taken :

 • je bent verantwoordelijk voor verschillende werven en geeft hierbij leiding aan de teams;
 • je voert verbeteringsmaatregelen uit en lost technische problemen op (nadruk ligt op mechanica, maar elektriciteit komt ook af en toe voor);
 • je werkt ondersteunend in de organisatie van wekelijkse vergaderingen met als doel een correcte, veilige en kwalitatieve uitvoering te waarborgen;
 • je staat in voor de opvolging van de onderaannemers en de controle van leveranciers;
 • je geeft ondersteuning bij keuringen van materieel;
 • je zorgt ervoor dat de administratie rond de uitgevoerde werken correct is.
 • Vereisten

  Voor het uitoefenen van deze functie ben je in het bezit van een bachelor in een technische richting, bijvoorbeeld in de bouw of elektromechanica.

  Als schoolverlater ben je meer dan welkom aangezien je een grondige opleiding en begeleiding zal krijgen op de werkvloer.

  Nacht- en weekendwerk schrikken jou niet af (dit is op voorhand geweten aangezien de planning 3 weken op voorhand wordt opgemaakt, dit zal ongeveer 1 à 2 keer per maand voorvallen).

  Je bent graag buiten, op de werven maar je hebt er geen probleem mee om een 2-tal dagen per week op kantoor aanwezig te zijn.

  Talen

 • Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands
 • Aanbod

  De firma biedt je een salarispakket afhankelijk van je studies, ervaringen,... met onder andere een bedrijfswagen, groeps-

  en hospitalisatieverzekering, bonussen en maaltijdcheques. Je komt terecht in een jong en dynamisch team. Daarnaast investeert de firma ook in opleidingen om jou maximaal te laten ontwikkelen en te laten doorgroeien.

  Postuler
  Ajouter aux favoris
  Retirer des favoris
  Postuler
  Mon email
  En cliquant sur « Continuer », je consens au traitement de mes données et à recevoir des alertes email, tel que détaillé dans la Politique de confidentialité de neuvoo. Je peux retirer mon consentement ou me désinscrire à tout moment.
  Continuer
  Formulaire de candidature