Junior werfleider - regio Gent - bedrijfswagen (M/V)
Over Ago
Bottelare
1 dag geleden

Functieomschrijving

Voor onze klant, gelegen in de regio van Gent, is AGO Technics op zoek naar een junior werfleider met doorgroeimogelijkheden.

Het doel van de functie is de werfleider ondersteunen.

Je staat onder meer in voor volgende taken :

 • je bent verantwoordelijk voor verschillende werven en geeft hierbij leiding aan de teams;
 • je voert verbeteringsmaatregelen uit en lost technische problemen op (nadruk ligt op mechanica, maar elektriciteit komt ook af en toe voor);
 • je werkt ondersteunend in de organisatie van wekelijkse vergaderingen met als doel een correcte, veilige en kwalitatieve uitvoering te waarborgen;
 • je staat in voor de opvolging van de onderaannemers en de controle van leveranciers;
 • je geeft ondersteuning bij keuringen van materieel;
 • je zorgt ervoor dat de administratie rond de uitgevoerde werken correct is.
 • Vereisten

  Voor het uitoefenen van deze functie ben je in het bezit van een bachelor in een technische richting, bijvoorbeeld in de bouw of elektromechanica.

  Als schoolverlater ben je meer dan welkom aangezien je een grondige opleiding en begeleiding zal krijgen op de werkvloer.

  Nacht- en weekendwerk schrikken jou niet af (dit is op voorhand geweten aangezien de planning 3 weken op voorhand wordt opgemaakt, dit zal ongeveer 1 à 2 keer per maand voorvallen).

  Je bent graag buiten, op de werven maar je hebt er geen probleem mee om een 2-tal dagen per week op kantoor aanwezig te zijn.

  Talen

 • Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands
 • Aanbod

  De firma biedt je een salarispakket afhankelijk van je studies, ervaringen,... met onder andere een bedrijfswagen, groeps-

  en hospitalisatieverzekering, bonussen en maaltijdcheques. Je komt terecht in een jong en dynamisch team. Daarnaast investeert de firma ook in opleidingen om jou maximaal te laten ontwikkelen en te laten doorgroeien.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier