Logistiek medewerker - 2 ploegen (m/v)
Konvert Interim Roeselare Food
Roeselare, BE
5 dagen geleden

Profiel

Voor een pasta verwerkend bedrijf te Roeselare zoeken we iemand voor de logistieke afdeling. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als logistiek medewerker?

Ben je in bezit van een heftruckattest en heb je reeds een mooie ervaring opgebouwd met een voorwaartse heftruck? Dan hebben wij de gepaste vacature! We zoeken iemand die instaat voor de bevoorrading van de machines, het wegnemen van de afgewerkte producten en het in ontvangst nemen van de producten.

Hierbij volg je alles administratief zeer nauw op. Deze mooie functie wordt uitgevoerd in een twee-ploegenstelsel. Ben jij de kandidaat die we zoeken?

Neem dan zeker contact met ons op via roeselare.food konvert.be of via het nummer 051 / 24.56.29 Konvert Food Roeselare

Aanbod

De implementatie en realisatie van logistieke actieplannen opvolgen en de uitvoering controleren. Haalbaarheidsonderzoek uitvoeren van een logistiek organisatie- of reorganisatieproject van een locatie (magazijn, opslagplaats, platform, .

 • of dienst (bevoorradingen, aankopen, transport, ...). Ladingen verplaatsen met behulp van : Heftruck. Ladingen verplaatsen met behulp van : Heftruck met frontbesturing.
 • De bevoorrading van de werkplaatsen, de productielijnen en de machines met materialen controleren Je komt terecht in een warme bedrijfssfeer Je krijgt een diverse job inhoud aangereikt

  Vereiste kwalificaties

  Je bent in bezit van een heftruckattest Je spreekt en begrijpt goed Nederlands en / of Frans Je kan werken in een twee-ploegenstelsel

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier