Auditor (m/v)
Belfius Bank
Sint-Joost-ten-Node, Brussel, België
1 dag geleden
source : Jobat

U neemt initiatief. Wij bieden u kansen.

Het auditteam van Belfius Bank is op zoek naar een auditor financiële markten om auditopdrachten uit te voeren in een aantal domeinen.

Bij het uitvoeren van de opdrachten maakt u gebruik van uw eerste auditervaring, uw uitgebreide kennis van de financiële markten, afgeleide producten en aanverwante markt-

en kredietrisico's en op uw vroegere ervaring in de omgeving van de dealing room (zoals trader, risk of collateral manager, operator in een backoffice enz..).

U voert audits uit, alleen of in teamverband, over alle bankprocessen en neemt daarbij de planning, de scoping, de uitvoering en de rapportering van de audits voor uw rekening op basis van de geïdentificeerde risico's.

U moet in staat zijn risico's te vertalen in businesstermen, en ook prioriteiten kunnen toekennen aan de bevindingen en de aanbevelingen.

 • U zult ook het pad moeten effenen voor de vele stakeholders die moeten instemmen met de gepaste oplossingen en nagaan of de risico'
 • s op een gepaste manier werden ingeperkt door te zorgen voor de nodige follow-up van de aanbevelingen.

  U beschikt over uitstekende geschreven en mondelinge communicatievaardigheden en kunt op een beknopte wijze ingewikkelde problemen weergeven in businesstermen.

  De functie heeft Brussel als standplaats.

 • universitair diploma audit, economie of wiskunde;
 • kennis van Nederlands, Frans en Engels;
 • uitgesproken kritische en analytische geest;
 • u krijgt de kans om gespecialiseerde certificeringen te behalen zoals CIA, CFA enz.;
 • u bent nieuwsgierig en wil bijleren over de complexiteit van de bankprocessen en bent bereid voortdurend te schaven aan uw audit- en bankvaardigheden;
 • u moet op de hoogte blijven van de nieuwe evoluties op de financiële markten (nieuwe vereisten op het vlak van de regelgeving, marktpraktijken enz.).
 • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier