WERFLEIDER ELEKTRICITEIT -
Argon selectie
7780 KOMEN
15 uur geleden

Functie-omschrijving :

In deze functie word je ingezet om elektrische installaties te organiseren en te coördineren. Je bent verantwoordelijk voor een team van 5 tot 12 werknemers en werkt indien nodig ook actief mee.

Daarnaast onderhoud je de contacten met klanten, aannemers, ... Ook de reglementeringen en veiligheidsvoorschriften worden onder jouw toeziend oog nageleefd.

Tijdsregeling : Dag - voltijds

VEREISTEN

Vereisten : Bachelor elektrotechniek of elektriciteit.

Je bent in staat leiding te nemen en verantwoordelijkheid te dragen.

Je hebt een grondig technisch inzicht.

Planlezen is voor jou geen probleem. Je kan bovendien de plannen ook interpreteren.

Flexibel, organisatorisch en gemotiveerd. Ervaring : Enige ervaring vereistRijbewijs : B (Auto)Talen : Nederlands : zeer goed

AANBOD

Aanbod : Je komt terecht in een stabiele werkomgeving waar ruimte voor initiatief is. Je kan bovendien genieten van diverse doorgroeimogelijkheden en een aantrekkelijke verloning aangevuld met diverse extralegale voordelen.Loon : Maandloon

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier