Zwembadtechnieker
Accent
Oosterzele, BE
6 dagen geleden

Zwembaden De Wilde is al 43 jaar dspecialist in het plaatsen van binnen- en buitenzwembaden. Zij zijngelegen te Oosterzele en hebben werven voornamelijk in Oost- enWest-Vlaanderen.

Functiebeschrijving

Alszwembadtechnieker ga je dagelijks naar werven in Oost- enWest-Vlaanderen. Nadat jouw collega's het zwembad hebben aangelegdkom jij op de werf voor de technische kant van de zaak :

 • Je plaatst rolluiken, filters, pompen,waterhandelingssystemen en verwarmingssystemen.
 • Je detecteert eventuele technische storingenen lost deze uiteraard op.
 • Daarnaast doe jeook het onderhoud van de zwembaden.
 • Functie-eisen

  Wijzijn op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een basiskennis vanelektriciteit of mechanica. Jouw ervaring speelt absoluut geen rol.

  Overtuig ons met jouw goedewerkattitude.

  Arbeidsvoorwaarden

  Voorde job van zwembadtechnieker bieden wij een aangename verloningvolgens het paritair comit van de bouw met de hierbij horendesectoraal bepaalde voordelen.

  Bij Accent Jobs weten we dat dearbeidsmarkt uit verschillende doelgroepen bestaat, elk met eigenwensen en eisen. Om die diversiteit het hoofd te kunnen bieden,zijn er verschillende gespecialiseerde afdelingen opgericht.

  Zokunnen we iedereen helpen met kennis van zaken. Tijdens hetsollicitatieproces staan we je graag als jobcoach bij met raad endaad.

  Ons doel, samen met jou de gepaste jobvinden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier