Application Developer
AGO Jobs & HR
Kortrijk, West-Vlaanderen, BE
5 dagen geleden
source : Jobat

Voor een internationale klant regio Waregem, actief in Supply Chain Management voor de retailsector, kijken we uit naar een Application Engineer ter versterking van het huidig team.

Je komt terecht in een dynamisch team van 7 personen waarbij je mee-verantwoordelijk bent voor het schrijven en onderhouden van apllicaties die de logistieke activiteiten van het bedrijf ondersteunen.

Binnen deze functie word je betrokken bij het volledige proces : van analyse tot en met implementatie. Je maakt deel uit van projectteams voor verschillende projecten bij klanten.

Daarnaast ben je ook bezig met het constant up to date houden van de documentatietool.

Je behaalde een bachelor- of masterdiploma binnen een IT-gerelateerde opleiding en kan bij voorkeur terugkijken op een 3-

tal jaren ervaring in een job binnen development. Je kunt vlot overweg met OOP.Technologieën waar je in contact mee zal komen : Jaspersoft Studio, Oracle APEX, Tableau, Talend Studio, XML, ZPL, GIT, PL / SQL Soft skills : *passie voor code *sterk inzicht in de logica van systemen*creatief*zelfstandig*resultaatsgericht *stressbestendig

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier