Elektricien machinebouw/interventies
Smet Group
Dessel
6 dagen geleden

Bedrijfsgegevens

Smet Group is een Vlaams aannemersbedrijf gevestigd in Dessel met ca. 550 werknemers, dat al sinds 1900 actief is in diverse ondergrondse en andere gespecialiseerde technieken.

Jarenlange ervaring in zeer boeiende en complexe projecten, in zowel binnen als buitenland, hebben van ons een uitstekende en betrouwbare partner gemaakt.

Beschrijving

Je wordt ingeschakeld in het onderhoudsatelier met een 60-tal techniekers dat, voor de verschillende werkmaatschappijen binnen Smet Group, in staat voor het onderhoud, herstel en verbeteringen aan de machines en de boormaterialen.

Binnen het onderhoudsatelier zijn er diverse afdelingen met hun eigen specialisatie. Het elektrisch atelier, waar jij tewerkgesteld zal worden, staat in voor zowel de machine-elektriciteit als de meet- en regeltechnieken van het boorproces .

Klassieke werfkasten worden ook onderhouden evenals de elektriciteit in de gebouwen op de site van Smet Group.

Na een interne inwerkperiode bestaat de mogelijkheid dat je met een collega elektrische pannes op de werven van Smet Group gaat oplossen.

Dit is o.a. afhankelijk van je eigen kwaliteiten, inzet en verantwoordelijkheidszin. Uiteindelijk heb je de kans om uit te groeien tot een volwaardige interventieman die de elektrische problemen op de werven kan verhelpen en desnoods technische verbeteringen kan aanreiken.

In het begin zal je tewerkgesteld zijn in onze werkplaats in Dessel en later kunnen de werven meer en meer je werkterrein worden met nog steeds het atelier in Dessel als thuisbasis.

Profiel

 • Diploma TSO elektriciteit
 • In het bezit van rijbewijs B
 • Teamspeler, inventief, problemsolver
 • Vlot in het hanteren van gereedschap
 • Elektrische schemas kunnen lezen
 • Interesse in grote werfmachines (te vergelijken met graafkranen, bulldozers)
 • Pluspunten

 • Kennis van meet- en regeltechniek
 • Aanbod

  Je komt terecht in een professionele, aangename werkomgeving met boeiende activiteiten voor complexe projecten.

  Je geniet van de voordelen van de bouwsector en een loon dat samenhangt met je capaciteiten.

  Begeleiding en opleiding op de werkvloer met een Peter die je wegwijst maakt. We stimuleren de groei van onze werknemers en hechten veel waarde aan de juiste opleidingen te geven aan onze mensen.

  Daarbij komt ook dat wij verschillende doorgroeimogelijkheden kunnen bieden.

  Statuut Arbeider

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier