Sales Support Medewerker
METRO GROUP
Belgium
4 dagen geleden

Dienstverband

FulltimeMakro Cash & Carry Belgium is gecertificeerd als Top Employer 2019, dit voor de 14de keer op rij!In België werken ongeveer mensen bij Makro of Metro, verspreid over 17 winkels en ons hoofdkantoor.

In Makro is elke particulier welkom en kan hij / zij het grootste aanbod in food en non-food vinden. De winkels van Metro richten zich uitsluitend op professionele klanten in de horeca.

Wereldwijd stelt de Metro Group niet minder dan collega’s tewerk. Wat je achtergrond ook is, Makro / Metro biedt je een pak kansen om te groeien.

Ons jobaanbod is dan ook enorm gevarieerd. We kijken steeds uit naar medewerkers die met plezier werken in een resultaatgerichte en open cultuur, waarbij de klant centraal staat.

Bij Makro / Metro hechten we veel belang aan de ontwikkeling en betrokkenheid van onze mensen. Onze medewerkers krijgen maximaal de kans om door te groeien.

Daarom investeren we permanent in training en ontwikkeling.

Klantgericht

Je bent het aanspreekpunt voor vragen van collega’s uit het sales force team METRO, dit zowel telefonisch als via mail. Je probeert deze vragen zelfstandig op te lossen of escaleert waar nodig.

Verder onderhoud je commercieel contact met klanten.

Administratieve duizendpoot

Je bent verantwoordelijk voor de administratieve voorbereiding van nieuwe en bestaande klantendossiers en klantencatalogen.

Daarnaast volg je ook het credit management en de klantencontracten van kortbij op. Je bent sterk in het plannen en organiseren van werk.

Hierbij ben je in staat prioriteiten te stellen en respecteer je de gestelde deadlines.

JOUW PROFIEL

Vereiste vakkennis en ervaring

 • Uitermate commercieel en klantgericht ingesteld
 • Goede kennis van Microsoft Office (Excel, Word, Outlook)
 • Je bent Nederlandstalig en kan je vlot uitdrukken in het Frans
 • Persoonlijke eigenschappen en competenties

  Je gaat met veel enthousiasme en energie aan de slag. Je bent iemand die vlot contacten legt en vlug relaties opbouwt, zowel met de collega’s als met klanten.

  Je bent iemand die van nature gestructureerd te werk gaat. Je bent bereid je occasioneel te verplaatsen naar het delivery-platform te Willebroek.

  MAKRO / METRO BIEDT JE

  De kans om je te ontplooien en te groeien in een dynamisch bedrijf

  Een aangename werkomgeving

  Plaats in de organisatie

  Je rapporteert aan de Sales Force Manager.

  Tewerkstellingsplaats

  Support Center Wommelgem

  Interesse?

  Stuur je motivatie en cv naar

  Makro Cash & Carry Belgium

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier