Projectleider gebouwbeheersystemen
Whoohoo
Gent, Belgium
4 dagen geleden

Over de functie

Als projectleider hou je nauw contact met de bouwheer en het studiebureau. Je vormt de studie van het studiebureau om naar een praktisch uitvoerbaar project.

Daarbij bepaal jij de tijdlijn, materialen en werkkrachten. Je berekent, maakt en vraagt de offertes op. Je werkt vervolgens ook het project uit op vlak van de automatisatieprojecten voor HVAC, elektronica en domotica.

Je behoudt ook nauw contact met de werf, door actief deel te nemen aan werfvergaderingen en jouw projecten op te volgen.

Functie eisen

Wat zoeken we in een projectleider :

 • Je beschikt met voorkeur over een hoger technisch diploma energietechnologie, maar ook de opleidingen elektromechanica / klimatisatie / elektronica-ICT komen hierbij in aanmerking.
 • Je beschikt reeds over een relevante werkervaring
 • Je hebt een passie voor gebouw automatisatie en energie-efficiëntie
 • Over het bedrijf

  Een internationaal bedrijf met vestigingen verspreid over Vlaanderen. Ondanks de omvang van de organisatie kom je toch terecht in een persoonlijke en collegiale sfeer met oog voor persoonlijke- en professionele ontwikkelingsdoelen.

  Regelmatig worden er opleidingen geboden zodat je steeds up-to-date blijft.

  Het bedrijf biedt jou de mogelijkheid om allerlei voorkeuren aan te geven naar werkplaats toe : Gent / Antwerpen / bij de klant / .

 • Er is heel veel mogelijk. Daarnaast ontvang je een aantrekkelijk loon aangevuld met tal van extralegale voordelen!
 • Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier