Operationele kwaliteitsmedewerker (m/v)
Konvert Office Leuven
Assent, BE
4 dagen geleden

Profiel

Als operationele kwaliteitsmedewerker sta je in voor de Incoming Quality Control. Je beschikt hierbij over de kennis van verschillende grondstofspecificaties om deze te kunnen beoordelen.

Je voert ingangscontroles van de grondstoffen uit en beheert grondstofklachten. Je staat in voor het uitvoeren van testen en raporten betreffende de productiekwaliteit.

Het labo-beheer valt onder jouw verantwoordelijkheid. Onder andere hierdoor kan je eventuele kwaliteitsproblemen en uitzonderingen in de productie opvolgen wanneer noodzakelijk.

Daarnaast zal je onder andere Benor en FSC audits, maar ook interne en externe audits mee voorbereiden en begeleiden. Tot slot sta je in voor het behandelen van klantenklachten.

Eventuele klachten worden op een creatieve, economische en vlotte manier afgehandeld volgens de vastgestelde ISO-procedures.

Hierbij behoort eveneens de organisatie, opvolging en eventueel het zelf uitvoeren van de servicedienst en tussenkomst bij klanten.

Aanbod

Documentatiemateriaal voorzien, beheren en actueel houden. De personeelsleden bewustmaken van en opleiding geven over de benadering van kwaliteit.

De veiligheid van het geneesmiddelengebruik bewaken en evalueren (bijwerkingen, ...)De informatie aan de betrokken diensten doorgeven (instituut gezondheidstoezicht, .

 • Het plan, de fases en de acties van kwaliteitsopvolging ontwikkelen en uitvoeren. Gevallen van non-conformiteit analyserenCorrigerende acties bepalen en aanbevelen.
 • Kwaliteitsgegevens opvolgen en analyserenVeranderingen en verbeteringen bepalen. Kwaliteitsprocedures uitwerken en aanpassen en de correcte toepassing controleren.

  Technische ondersteuning en advies geven aan diensten en klanten (ontwerp, uitwerking, ...) Deze functie bevat veel mogelijkheden tot initiatief en reële groeikansen in het kader van de verdere groei van de firma.

  Je komt terecht in een aangename en boeiende omgeving met de nodige stabiliteit en werkzekerheid. De plaats van tewerkstelling is ver van de dagelijkse files.

  Vereiste kwalificaties

  Je bent in het bezit van een A2-diploma houtbewerking of bent gelijkwaardig door technische ervaring. Je beschikt over kennis van ISO-kwaliteitssystemen en verscheidene normeringen (Benor) of je bent bereid deze aan te leren.

  Je dient een teamplayer die communicatief en klantgericht aangelegd is. Tot slot ben je iemand die zelfstandig, flexibel en probleemoplossend te werk gaat, rekening houdend met de economische aspecten.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier