Boekhouder (full time of optie tot 4/5e), Spiere
Conessence
Spiere, BE
4 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Voor een internationaal actieve onderneming tussen Moeskroen - Ronse, zoeken we een boekhouder (full time of optie tot 4 / 5e) : Je controleert en biedt ondersteuning bij de maandelijkse BTW-aangifte, Intrastat en IC opgaves (voor verschillende landen).

Je assisteert bij de maand- en jaarafsluiting. Je bereidt de audit voor na de jaarafsluit. Je bereidt de fiscale aangifte voor.

Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de jaarrekening van verschillende ondernemingen. Je boekt de verkoopfacturen en financiële verrichtingen mee in waar nodig.

Je probeert bepaalde processen, procedures en systemen te optimaliseren waar mogelijk en je stelt efficiëntieverbeteringen voor.

Je hebt een Bachelor Accountancy-Fiscaliteit. Je kan een aantal jaar relevante ervaring voorleggen. Je bent een sociaal, collegiaal en stipt persoon.

Kennis SAP is een plus. Je hebt goede kennis van Excel. Talenkennis : Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels en kan vlot overweg in het Frans Je bent vertrouwd met in... ref : ad47781ideq32

0c2c1d2209c704a845a0f093f0567c71

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier