Projectleider Technieken en Energie
Bimona bvba
Antwerpen, Belgium
7 dagen geleden

Company

Onze klant is een dynamisch adviesbureau gespecialiseerd in energieprojecten, veiligheidscoördinatie, stabiliteitsstudies en speciale technieken.

Ze verstrekken aan hun klanten concrete, meetbare, acceptabele, realistische en kwalitatief hoogstaande oplossingen voor o.

a. efficiënter energiegebruik . Ze hechten veel belang aan duurzaam ondernemen, waarbij ze een evenwicht nastreven tussen respect voor mens, milieu en winst.

De medewerkers, ondertussen bestaat het team uit 19 medewerkers, bezitten naast de vereiste diploma's en certificaties ook meerdere jaren relevante ervaring.

Functieomschrijving Projectleider Technieken en Energie

Momenteel hebben we een openstaande positie voor een ervaren project manager technieken die graag deel wil uitmaken van dit ambitieus en dynamisch bedrijf.

Deze persoon zal het aanspreekpunt zijn voor projecten en vragen rond energie- en bouwtechnieken (HVAC Elektriciteit Sanitair).

Hij / Zij zal na een inwerkperiode verantwoordelijk zijn voor bepaalde projecten die zelfstandig behandeld dienen te worden.

Er zal voornamelijk gewerkt worden vanuit ons kantoor in Antwerpen, regelmatige verplaatsingen en klantencontacten maken deel uit van de job.

Profiel Projectleider Technieken en Energie

 • Een opleiding burgerlijk of industriëel ingenieur bouwkunde, elektromechanica of energie
 • Enkele jaren relevante ervaring binnen HVAC, Elektriciteit, ...
 • Zelfstandig kunnen werken
 • Sociaal, klantencontacten onderhouden tijdens lopende projecten is een van je taken
 • Aanbod

  Flexibel en interessant loonpakket, bespreekbaar op maat. Doorgroeimogelijkheden zijn hier geen loos begrip, ze hechten er veel belang aan en zorgen ervoor dat deze zeker aanwezig zijn.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier