Ontwerper/ project manager (m/v)
Konvert Interim Diest
Heusden-Zolder, BE
6 dagen geleden

Profiel

Voor onze klant, een innovatieve bordenbouwer, gespecialiseerd in het ontwerpen, assembleren en plaatsen van laagspanningsborden.

Door de sterke groei van het bedrijf zijn we ter uitbreiding op zoek naar een junior ontwerper / Project manager. Je staat in voor het opmaken van diverse elektrische tekeningen, projectvoorbereiding en eventueel op termijn de opvolging hiervan.

Dit alles gebeurt onder begeleiding van een ervaring ingenieursteam. Na het doorlopen van een ruime inwerkperiode, kan je afhankelijk van je capaciteiten en inzet doorgroeien naar een volgend niveau.

Jouw profiel We kijken we of er een klik' is tussen elkaar, we vinden het enorm belangrijk dat onze medewerkers zich bij ons goed in hun vel voelen en zichzelf kunnen zijn, dus we kijken naar eerlijke, gepassioneerde,behulpzame en leergierige kandidaten.

Daarnaast verwachten we een goede kennis van E-plan en liefst enkele jaren ervaring. Gezien we ook Franstalige klanten hebben is enige kennis van deze taal een pluspunt.

Als laatst zien we graag enige kennis van het AREI.

Aanbod

De noden identificeren volgens de lastenboeken en de bestaande technische gegevens. Printplaten, subeenheden of eenheden bestuderen en ontwerpen.

Referentiebibliotheken of databanken met technische gegevens van producten en componenten samenstellen en updaten. Schema's en detailplannen van subeenheden of eenheden uitwerken en aanpassen.

Stuklijsten van de plannen en technische dossiers samenstellen en aanpassen. Vermogens, grootheden en fysische belasting van componenten, subeenheden en eenheden berekenen en preciseren Een aantrekkelijke verloning

Vereiste kwalificaties

Een zin voor ondernemen

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier