Technisch Cöordinator
CTRL F Engineering Hasselt
Limburg, Limburg, BE
3 dagen geleden
source : Jobat

Als projectcoördinator voor de plaatsing van zonnepanelen, vertaal je de ruwe schets en fotomaterialen van de sales adviseur naar een technisch uitvoerbaar project.

Jouw inzicht, pro-activiteit en probleemoplossend vermogen zorgen ervoor dat de plaatsers kunnen terugvallen op een transparante werkvoorbereiding die voldoende gedocumenteerd (technische tekeningen en werkinstructies), zodat ook tijdens de installatie de Insaver kwaliteit gegarandeerd kan worden.

Bovendien ben je het aanspreekpunt voor onze klanten nadat het cont(r)act aan jou toevertrouwd wordt. Jij garandeert om de klant verder te helpen bij elk (technisch) probleem met passend advies en een geschikte oplossing.

Naast de dagdagelijkse coördinatie van de projecten timmer je mee aan de toekomst van het productengamma. Met de vinger aan de pols op de markt van energiezuinige producten, kijk je mee uit naar dé producten van de toekomst.

Welke omvormers, batterijen, panelen, zullen de toekomst van Insaver bepalen en met welke technische aanpassingen zal Insaver rekening moeten houden?

Tot slot volg je ook op of de veiligheid en het projectplan tijdens de installatiewerken gerespecteerd worden. Regelmatig ga je ter plaatse, controleer je de uitvoering en werk je actief mee aan de optimalisatie van veiligheid en kwaliteit van de installatieprojecten

Jouw technische affiniteit voor energietechnologie staat buiten kijk. Jouw bachelor opleiding of sectorervaring tonen immers aan dat je het potentieel hebt om je snel in te werken in de materie.

Of je nu 3 jaar studies achter de rug hebt, of het vak geleerd hebt vanuit het werkveld. Onze partner zoekt iemand met passie voor het product en de juiste technische kennis over zonnepanelen en de bijbehorende technologie.

In een sector die continu uitgedaagd wordt en snel moet innoveren, ben je iemand die autodidactisch zaken uitzoekt, leergierig is en gepassioneerd de marktevoluties opvolgt.

Je uitstekende organisatorische kwaliteiten in combinatie met je oog voor detail maken dat je zowel het overzicht van een project kan bewaren als de puntjes op de i' kunt zetten.

Jouw passie en gedrevenheid maken een succes van alles wat je onderneemt. Je hebt zin in dit project en was liever gisteren dan vandaag begonnen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier