advocaat vastgoed of ondernemingen
LexGO SPRL/BVBA
Diegem, Belgique
3 dagen geleden

Notius is een advocatenkantoor met vestigingen in Brussel, Gent en Antwerpen dat zichtoespitst op vastgoed, ondernemingen en vermogen.

Ons belangrijkste motto is informeel maar professioneel . Het is voor ons vanzelfsprekend dat we uitstekend juridisch werk afleveren dat to the point en meteen praktisch bruikbaar is door de cliënt.

We hechten echter evenveel belang aan een persoonlijke langetermijnrelatie, zowel met onze medewerkers als met onze cliënten.

Onze stijl is dan ook hartelijk en warm, wat zich onder meer vertaalt in een huiselijke inrichting van onze kantoren en in out of the box client events.

We hebben een fantastisch team van jonge en dynamische medewerkers, en kijken ernaar uit om een nieuw teamlid te verwelkomen.

Om ons team te versterken, zijn we op zoek naar een advocaat met 3 à 5 jaar ervaring, en ditofwel in ons voorkeurdomein van vastgoed , dan wel ondernemingen .

Tewerkstelling bij voorkeur op ons kantoor in Brussel, maar ook Gent is mogelijk.

 • je hebt 3 à 5 jaar ervaring en kan je dus zelfstandig uit de slag slaan in het vastgoedrecht, dan wel in het vennootschaps- en ondernemingsrecht;
 • je beschikt over de nodige professionaliteit, een oprechte betrokkenheid en een sterke gedrevenheid;
 • je bent intelligent en beschikt over een stevige dosis gezond verstand;
 • je hebt een analytische geest, beschikt over kritisch denkvermogen, en kan zelfstandig, nauwkeurig en punctueel werken;
 • je bent Nederlandstalig en hebt bij voorkeur ook een goede mondelinge en schriftelijke kennis van het Frans en Engels;
 • bijkomende opleidingen zoals notariaat of vennootschapsrecht zijn een pluspunt.

 • een zeer aangename, jonge, dynamische en moderne werkomgeving met een open bedrijfscultuur;
 • onmiddellijke tewerkstelling op ons kantoor in Brussel of in Gent;
 • aantrekkelijke verloning en modaliteiten, afhankelijk van kwalificaties, talenkennis, ervaring en ambities.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier