Lector/Researcher Corporate Governance
GUBERNA
Gent - Brussel
1 dag geleden

Jouw missie

Binnen deze rol zijn jouw voornaamste verantwoordelijkheden :

 • Het ontwikkelen van de opleidingsmodules. Je geeft ook les, zowel in de eigen opleidingscentra als bij de klanten zelf.
 • Je waakt mee over de kwaliteit van de opleidingen.
 • Je helpt mee aan de ontwikkeling van e-learning modules en de digitalisering en standaardisering van reeds bestaande en toekomstige opleidingsmodules en de marketing daaromtrent.
 • Na verloop van tijd bouw je eveneens je eigen research op omtrent actuele én toekomstige Corporate Governance’ trends en uitdagingen.
 • Je neemt deel aan evaluaties van raden van bestuur en werkt mee aan andere gelijkaardige diensten die GUBERNA aanbiedt.
 • Jouw profiel

 • Je hebt een masterdiploma in een relevante richting zoals bijvoorbeeld Rechten of Economie.
 • Een doctoraatsstudie is een plus.
 • Je hebt kennis van én interesse voor Corporate Governance’.
 • Je spreekt Nederlands, Frans en Engels.
 • Je hebt ervaring in het onderrichten van dergelijke materie en kan dit op enthousiaste wijze overbrengen.
 • Je bent een leergierige teamplayer met leiderschapskwaliteiten of ambities.
 • Ons aanbod

  Wij bieden een je een omgeving boordevol leuke contacten binnen een boeiend vakgebied. Je voornaamste contactpersonen zijn de bestuurders en topmanagers bij onze partners, die actief zijn in diverse sectoren.

  Je geniet hierbij van de beste opleidingsmogelijkheden en de bijbehorende intellectuele uitdagingen.

  Aan het einde van je inwerkperiode krijg je volop de kans om je eigen projecten zelfstandig te ontwikkelen en te managen.

  Je komt terecht in een organisatie waar een menselijke aanpak vooraan staat. Samenwerken en het spontaan uitwisselen en overdragen van kennis en informatie zijn een vanzelfsprekend onderdeel van onze bedrijfscultuur.

  Je krijgt een aantrekkelijk salarispakket volledig afgestemd op jouw profiel, ervaring en behoeften.

  Je werkt vanuit onze kantoren te Gent en Brussel. Beide zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Thuiswerk en flexibele werkuren is steeds bespreekbaar.

  De functie kan ingevuld worden in loondienst of op zelfstandige basis.

  Je rapporteert aan de Research Director.

  Interesse?

  Gelieve bij interesse je CV en motivatiebrief te bezorgen aan Annelies De Wilde (02 / 518.18.04 annelies.dewilde guberna.be)

  Das Unternehmen

  GUBERNA , het Instituut voor Bestuurders, heeft als doelstelling het bevorderen van deugdelijk bestuur in al zijn dimensies en voor alle ondernemingstypes.

  Zij doet dit zowel door het sensibiliseren, informeren en opleiden. Om deze doelstelling te realiseren vormt GUBERNA samen met haar leden (bestuurders, CEO’s en topmanagers) een dynamisch platform voor de uitwisseling van ervaringen en de overdracht van kennis inzake Corporate Governance’.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier