Business Application Owner
Smals
Brussels, Brussels, BE
10 uur geleden
source : Jobat

Als Business Application Owner ben je verantwoordelijk voor het beheer en de goede werking van een aantal business applicaties.

Je doet dit in nauwe samenwerking met de andere teamleden van een ontwikkelingsteam.

In het kader van de lopende projecten treed je op als expert. Daarnaast sta je garant voor de continuïteit van de applicaties en je voert hiervoor de nodige testen uit.

Bovendien verricht je de nieuwe releases.

Je bent in staat de nodige query’s op te stellen en analyses uit te voeren. Je maakt eveneens de bijhorende documentatie op.

Tevens verzorg je de identificatie en opvolging van incidenten voor de toepassingen.

Tot slot geef je advies aan je IT-collega’s en gebruikers bij de ontwikkeling van nieuwe projecten in het aan jouw toegewezen domein en applicaties.

Je behaalde een bachelor- of masterdiploma en hebt bij voorkeur een eerste ervaring in informatica.

Je zoekt een uitdagende en afwisselende functie. Je durft je verantwoordelijkheden binnen een project op te nemen. Met eigen initiatieven en de nodige creativiteit, weet je vlot oplossingen voor te stellen.

Je hebt uitstekende relationele vaardigheden. Je bent klantgericht en kan zowel autonoom als in teamverband werken. Je drukt je vlot uit in het Nederlands of het Frans en hebt goede basiskennis van de andere landstaal.

Je zin voor analyse en synthese stelt je in staat kwalitatief werk af te leveren, terwijl het respecteren van de termijnen een prioriteit blijft.

Je hebt affiniteit met of interesse in (Oracle) SQL, Microsoft MTM en TFS.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier