ervaren automecanicien
Randstad
Aalst, Oost-Vlaanderen
6 dagen geleden

job description

Voor een garage in Aalst zijn wij op zoek naar een ervaren automecanicien. Je staat in voor het werken aan personenwagens en lichte bestelwagens, zowel onderhoud als herstellingen.

Je zal vooral groot onderhoud uitvoeren.Afhankelijk van je ervaring en leergierigheid zal de functie op termijn meer verantwoordelijkheid en initiatief vragen.

qualification

 • Je volgde een technische opleiding automechanica en hebt reeds relevante beroepservaring opgedaan.- Je bent gemotiveerd en hebt sterke interesse in de motor en technologie.
 • Je bent flexibel en werkt graag in team.- Je bent bereid om zwaar fysiek werk uit te voeren. Jouw talent, inzet en enthousiasme worden beloond door een vast loon, aangevuld met een bonussysteem en groepsverzekering.
 • Je behoort tot een vooruitstrevende speler op de markt. Blijk je uit het juiste hout gesneden kan je rekenen op werkzekerheid, groei en evolutie.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier