R&D EXPERT ELECTRIC ENERGY AND STORAGE SYSTEMS
VITO
Genk
10 dagen geleden

Beschrijving

De komende jaren zullen worden gekenmerkt door een elektrificatie van verwarming, transport, industriële werktuigen, een verdere verbetering van de energie efficiëntie van allerlei systemen, een verdere toename van hernieuwbare energiebronnen en wijzigende gedragspatronen van verbruikers.

Deze evolutie creëert een aantal technische uitdagingen, zal gepaard gaan met een exponentiële toename van de toepassing van vermogenelektronica en zet druk op bestaande onderdelen van het elektriciteitssysteem.

Om die uitdagingen te kunnen aanpakken dienen o.a. innovatieve concepten die het gebruik en de integratie van elektrische opslagsystemen kunnen vereenvoudigen te worden bedacht.

Deze concepten dienen te worden uitgetest in realistische omstandigheden, en de benodigde vermogenelektronica en elektrotechnische componenten en sub systemen dienen te worden ontworpen.

Als je hier samen met Vito / EnergyVille de bakens voor wil zetten, dan ben jij onze nieuwe collega.

 • Je hebt de technische leiding van en bent het creatieve brein van een klein, flexibel en efficiënt project team.
 • Je staat in voor het ontdekken en begrijpen van de problemen van de klant; de snelle en relevante analyse ervan; het bedenken, ontwerpen, uitwerken, uittesten en benchmarken van innovatieve prototypes van vermogenelektronische of elektrotechnische componenten en sub-
 • systemen die een essentieel onderdeel zullen vormen van de oplossing.

 • Je rapporteert zowel intern als extern naar onze klanten.
 • Je zorgt voor de gepaste bescherming van jouw uitvindingen door middel van octrooiaanvragen en licentieerbare ontwerpen.
 • Nadat de bescherming is verzekerd presenteer je resultaten op internationale fora.

 • Je onderhoudt en breidt je brede en tegelijkertijd diepgaande kennis over toepassingen en 'state of the art' componenten verder uit.
 • Je zorgt voor de technische coaching van het project team en bent een aanspreekpunt voor technisch advies aan medewerkers uit andere projecten.
 • Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier