Assistent ploegchef inpak overbruggingsploegInpakWielsbeke - België
Agristo
Waterstraat 40 8531 Harelbeke België
12 uur geleden

Assistent ploegchef inpak overbruggingsploeg

als inpakoperator :

 • Je bent verantwoordelijk voor het instellen, opstarten, bedienen en ombouwen van volledig geautomatiseerde verpakkingslijnen.
 • Tijdens de productie bewaak je de goede werking van de verpakkingslijnen en indien nodig stuur je bij, los je storingen op of kan je de correcte info doorgeven aan onze technische collega’s.
 • Je hebt steeds oog voor kwaliteit tijdens het uitoefenen van je functie en voert hiervoor de nodige controles uit.
 • als senior inpakoperator :

 • Je bent ongeveer 90% van je tijd aanwezig op de werkvloer.
 • Je neemt, ter controle, regelmatig steekproeven over alle inpaklijnen.
 • Je bent in staat om onze techniekers en collega’s zo duidelijk mogelijk te briefen omtrent technische storingen.
 • Je communiceert over de bestaande behoeften en problemen binnen jouw werkomgeving.
 • Je formuleert en bespreekt verbetervoorstellen met de ploegchef inpak om de efficiëntie van de verpakkingslijnen te verhogen.
 • Je bent binnen jouw ploeg verantwoordelijk voor het coachen en opvolgen van nieuwe en reeds bestaande collega’s.
 • Wat verwachten we van jou

 • Je bent kwaliteitsbewust, hebt duidelijk technisch inzicht en een eerste ervaring met geautomatiseerde verpakkingslijnen is meegenomen.
 • Je hebt bij voorkeur een A2-opleiding genoten in een technische richting of hebt een sterke affiniteit voor techniek.
 • Je bent communicatief sterk en stelt je benaderbaar op.

  Je bent een teamplayer die er samen met zijn collega’s wil voor gaan.

  Wat krijg je ervoor terug

  Wij bieden je deze uitdagende job binnen een sterk dynamisch groeibedrijf met familiaal karakter.Binnen onze professionele organisatie met vlakke structuur bieden wij je een ruime portie autonomie, een aangename werksfeer en een competitieve verloning.

  Je komt terecht in een comfortabel uitgerust bedrijf waar zowel machinepark als kantoren modern uitgerust zijn.Gezien Agristo ambitieuze toekomstperspectieven heeft, rekenen we op jouw talent en ervaring om onze groei verdere vorm te geven!

  We zien je graag bij Agristo

  Ben jij een echte teamplayer met respect voor je collega's en voor hun inzet en inspanningen? Denk jij klantgericht met ons mee en streef je er elke dag naar zowel jezelf als ons bedrijf nog verder te verbeteren?

  Ga je voor de lange termijn en wil je er samen met ons voor gaan om een duurzaam bedrijf, kwalitatief hoogstaande producten en maximale klantenservice te realiseren?

  Dan heb je onze Agristo-smaak alvast te pakken!

  Op vandaag staat de 2de generatie aan het roer van dit familiaal bedrijf. Deze 5-koppige jonge, ondernemende directieleden leiden elk op een professionele manier hun departement : inspirerend, coachend en participatief leiderschap typeren hen! Deze vlakke organisatiestructuur staat garant voor vlotte en transparante organisatieprocessen en heel korte communicatielijnen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier