Category Buyer - Technische toeleveringen
HR Rail
, BE
2 dagen geleden

Als Category Buyer beheer je een Spend van meerdere Als Category Buyer voor Technische Toeleveringen beheert u een Spend van meerdere tientallen miljoenen EUR per jaar.

Uw missie bestaat erin om voor de duizenden bestellingen aan technische toeleveringen (elektrische en mechanische materialen, sanitaire onderdelen, gereedschappen, glas, hout, ) efficiëntie en kostenbesparingen te realiseren.

De efficiëntie zal je bereiken door alle behoeften voor NMBS in gans België in kaart te brengen en hiervoor raamovereenkomsten met de grote toeleveranciers uit te werken.

Verder zal je met de verschillende leveranciers afspraken maken om voor de totale behoeften catalogen uit te bouwen. De catalogen zijn raadpleegbaar voor de bestellers binnen NMBS die online hun bestellingen kunnen maken.

Door de bundeling van de grote aankoopvolumes zal je sterk onderhandelen met de leveranciers om maximale kostenvoordelen te realiseren.

De belangrijkste verantwoordelijkheden voor deze functie zijn :

 • Opmaak van commerciële bestek.
 • Onderhouden van frequente contacten met de leveranciers.
 • In de markt zetten en onderhandelen van raamcontracten.
 • Indien nodig zal u een cross-functional projectteam samenstellen waarmee u het technisch bestek opmaakt, de onderhandelingen voert en uiteindelijk een goed en performant contract voorstelt aan de Sourcing Board.
 • Jobnews 203 H-HR 2019.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier