manufacturing engineer quality
AUSY
zedelgem
2 dagen geleden

key responsibilities

Onze klant is beursgenoteerd op de NYSE en één van de grootste industriële kapitaalgoederenondernemingen ter wereld.

Ze ontwikkelen, produceren en verkopen machines voor de landbouwsector.

We zijn hier op zoek naar een Manufacturing Engineer voor de Quality afdeling.,

Concreet vertaalt zich dat in volgend takenpakket :

Je werkt samen met de kwaliteitsingenieurs en zoekt samen naar de kernoorzaak van fouten of problemenDeze problemen zal je doorkrijgen via interne klachten of garantieklachten (bv.

probleem in het design, foute uitvoering, ...)Je analyseert deze problemen / fouten en zoekt naar een oplossingJe stelt verbeteringen voor en werkt deze uit van A tot Z (of communiceert dit naar de geschikte persoon)

 • Je maakt de werkinstructies op voor de te volgen processen.
 • Vastgestelde problemen pak je aan of geef je door.
 • Je staat in voor het uittekenen van en de logistieke organisatie van de definitieve layout : kitting zone, Kanban.
 • Hierbij heb je de volledige zelfstandigheid en verantwoordelijkheid om je functie naar eigen kennis en competenties uit te bouwen.

  jouw aanbod

  Je bent in het bezit van een Masterdiploma Elektromechanica, Mechanica of een andere technische richting. Je hebt een goede kennis van Word, Excel, Access en noties van CAD systemen (CAD / CAM of ACAD)Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en een goede gesproken en geschreven kennis van het EngelsJe bezit sterke communicatieve vaardigheden en bent een teamplayer.

  key benefits

  Werk je liever op freelance basis ? Dan is dit ook een mogelijkheid !

  Anderzijds kan je ook bij ons in dienst komen, je kan dan rekenen op een marktconform salaris aangevuld met diverse extralegale voordelen zoals :

  MaaltijdchequesEcochequesHospitalisatieverzekeringGroepsverzekeringNetto maandvergoeding.Via cafetariaplan keuze uit een wagen met tankkaart of een km vergoeding13de maand en dubbel vakantiegeld32 verlof- & ADV dagenGratis deelname aan technische events en bedrijfsevenementen, denk maar aan onze technische workshops en onze AUSY Family DayAnd last but not least een persoonlijke mensgerichte begeleiding doorheen jouw projecten

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier