bezorger/chauffeur solucious bornem
Randstad
Bornem, Antwerpen
1 dag geleden

job description

Als bezorger wacht je een boeiende job die ook de nodige stressbestendigheid vereist. Want je doet meer dan de bestellingen tijdig bij de klant leveren : je bent ook het eerste aanspreekpunt voor die klant.

Ook als er zich een probleem voordoet. Dankzij jouw diplomatie en commerciële instinct vind je echter snel een praktische oplossing.

Eerst en vooral ben je bezorger. Het is jouw taak om alle leveringen op tijd bij de klanten (zoals grootkeukens, bedrijven of jeugdbewegingen) te krijgen.

En dus moet je fysiek ook helemaal fit zijn om die grote hoeveelheden efficiënt en professioneel te leveren.Maar je allerbelangrijkste taak?

Dat is zorgen dat de klanten op je dagelijkse traject tevreden zijn. En dat doe je vooral door te luisteren. Hebben ze een probleem?

Dan vind jij de oplossing in een handomdraai. Gelukkig sta je er niet alleen voor en kan je steeds rekenen op je collega's van het service center.

Je standplaats bevindt zich in Bornem.

qualification

Flexibiliteit - Je hebt een variabel uurrooster. Afhankelijk van je planning, werk je tussen 4 en 18 u.Klantenservice - Je levert niet zomaar de zoveelste bestelling.

Je luistert naar de noden van je klanten en hebt een pasklaar antwoord op al hun vragen.Stiptheid - Vanzelfsprekend kunnen ziekenhuizen, rusthuizen en crèches niet rustig op hun bestellingen wachten.

Dankzij jou krijgt iedereen zijn bestelling mooi op tijd. Stressbestendigheid - Soms kom je in contact met ontevreden klanten, en zo n situaties vergen enige diplomatie.

Natuurlijk is ook België doorkruisen vaak een hele uitdaging : je houdt het hoofd koel tijdens moeilijke verkeersomstandigheden.

Rijbewijs C - Je bent in het bezit van een rijbewijs C of bent bereid dit te behalen.Talenkennis - Het is belangrijk dat je vlot Nederlands en Frans praat, zodat je onze klanten te woord kan staan.

4-daagse werkweek - Je werkt voltijds in een 4-daagse werkweek (i.p.v. 5 dagen). Zo kan je je werk- en privéleven nog beter op elkaar afstemmen.

Uitdagende werkomgeving - Solucious biedt een stimulerende en aangename werkomgeving met ruimte voor vernieuwing. Zelfstandigheid -

Je krijgt alle vrijheid op de baan, maar je neemt ook je verantwoordelijkheid. Tevreden klanten primeren boven alles. Zekerheid -

Je krijgt een contract van onbepaalde duur. Bovendien is Colruyt Group een stabiel en groeiend bedrijf. Sociale job - Dagelijks kom je in contact met de meest uiteenlopende klanten, elk met hun specifieke noden en wensen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier