HR-verantwoordelijke
TALENT4PEOPLE
Geel, Antwerp, BE
2 dagen geleden
source : Monster

Onze klant is een groeiend familiebedrijf met ongeveer 75 werknemers in de regio van Geel. Dag in, dag uit streeft deze organisatie ernaar om jou (on)rechtstreeks te begeleiden naar DE leukste tijd van het jaar, namelijk jouw vakantie.

Zie jij het zitten om dit gezellige en familiale team een warm hart toe te dragen? En vindt je het belangrijk dat je advies kan verlenen aan werknemers in alle segmenten van de organisatie?

Lees dan snel verder, want momenteel is onze klant op zoek naar een pittige HR-verantwoordelijke Taken : Je bent verantwoordelijk voor een brede waaier van HR-taken : werving en selectie, verlofbeheer en tijdsregistratie, loonadministratie en HR projecten.

Je zorgt voor een correcte verwerking van de lonen in samenwerking met het sociaal secretariaat. Je verzorgt de planning en administratie van de uitzendkrachten.

Je vult de nodige sociale documenten in en bespreekt deze met de werknemers. Je biedt een luisterend oor aan de medewerkers om te weten wat er leeft.

Je voorziet medewerkers en managers van advies betreffende HR topics. Je verwelkomt met open armen nieuwe werknemers en zorgt voor een state of the art onboarding beleid.

Je coördineert zowel de interne als externe opleidingen. Je voert evaluatiegesprekken uit. Je denkt zowel operationeel als strategisch mee met de business en komt spontaan met verbeteringsvoorstellen.

Je rapporteert aan de CEO. Profiel : Je hebt minstens een Bachelor opleiding, bij voorkeur in een richting zoals HRM, Personeelswerk, TEW, Handelswetenschappen of gelijkwaardig door ervaring.

Je hebt reeds een eerste werkervaring ( minstens 3 jaar) als HR verantwoordelijke. Ervaring in payroll is een absolute must in deze functie.

Je bent gewoon van zelfstandig te werken. Je hebt een pittige persoonlijkheid, met goede mensenkennis en positieve ingesteldheid.

Woorden die jou als persoon typeren zijn : communicatief, actiegericht, zelfstandig en teamplayer. Je bent discreet en betrouwbaar.

Je bent sterk in soft en hard HR. Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Kennis van Frans is een extra troef. Aanbod Je komt terecht in een familiaal groeibedrijf met een vlot en tof team.

Je bureau bevindt zich in een modern en licht kantoor. Je krijgt een veelzijdige functie met veel ruimte voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling.

Je komt terecht in een werkomgeving waar je de mogelijkheid krijgt om mee te werken aan een lange termijn HR-strategie om de organisatie verder te ondersteunen in haar groei.

Je komt terecht in een filevrije omgeving. Je krijgt een voltijds contract van onbepaalde duur en een marktconform salarispakket in functie van je ervaring.

You like this challenge? Ben je geprikkeld door deze vacature en wil je het team van onze klant vervoegen, stuur dan je motivatiebrief en CV naar p.

rubens talent4people.be of reageer via onderstaande link.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier