Orderpicker distributiecentra bij Colruyt Group
Colruyt Group
Ollignies, BE
6 dagen geleden
source : Jobat

Als orderpicker werk je in een distributiecentrum van Colruyt Group. Je haalt zorgvuldig goederen rond en zet ze tijdig klaar voor verzending.

Het resultaat? Tevreden klanten, want zij vinden altijd hun favoriete producten terug in de winkel.

Colruyt Group telt meerdere distributiecentra voor de bevoorrading van zijn verschillende winkelformules (zoals Colruyt, OKay, Bio-Planet, Retail Partners en Solucious).

Elk van die winkels heeft zijn eigen assortimenten, (klanten)voorkeuren en verwachtingen.

Als orderpicker haal je de goederen rond in het distributiecentrum. Samen met je collega's zet je de bestellingen klaar en zorg je ervoor dat de goederen tijdig in de winkels of bij de klanten geraken.

Via het vingerscansysteem of voice-picking systeem weet je welke producten (gekoelde artikelen, droge voeding, diepvriesartikelen of speelgoed) je moet verzamelen.

Zo heb je je handen vrij en kan je heel efficiënt werken.

Je werkt nauwkeurig en hebt oog voor veiligheid : in onze logistieke centra zijn heel wat mensen aan het werk en het is dus belangrijk dat iedereen zich aan de richtlijnen houdt.

Maar er is zeker ook ruimte voor initiatief. Zie je mogelijke verbeterpunten? Dan mag je die altijd delen met je chef en collega’s.

Je werkt in een tweeploegensysteem . De ene week start je ’s ochtends, de andere week ’s namiddags. In sommige distributiecentra moet je ook op zaterdag werken.

Het fijne is dat je lang op voorhand de planning kent, zodat je je uren perfect kan inpassen in jouw leven.

Ben je geïnteresseerd? Dan kan je solliciteren als orderpicker voor een van onze vestigingen in Halle , Lot , Ollignies of Ghislenghien.

Afhankelijk van de beschikbare plaatsen en jouw persoonlijke voorkeur ga je zo aan de slag in een van onze distributiecentra.

 • Ervaring Bij voorkeur heb je al ervaring als orderpicker of ben je vertrouwd met de logistieke sector.
 • Een goede fysieke conditie Je tilt dagelijks heel wat goederen en legt ondertussen enkele kilometers af. Door jouw goede conditie en uithoudingsvermogen vormt dat voor jou geen enkel probleem.
 • Zin voor kwaliteit Je werkt resultaatgericht en nauwkeurig, wat de kwaliteit van je werk ten goede komt.
 • Talenkennis Je spreekt goed Nederlands of Frans zodat je vlot kan samenwerken met je collega’s.
 • Je woont in de buurt Je doet er maximaal 45 minuten over om je (gewenste) werkplek te bereiken.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier