Project Manager
Whoohoo
Gent, Belgium
6 dagen geleden

Over de functie

Maak je projecten brand- en inbraakwerend!

Als project manager ben je verantwoordelijk voor de opvolging van jouw projecten in brand- en inbraakwerende schrijnwerk.

Je bent het spilfiguur tussen de binnen- en buitendienst, dit betekent het aanspreekpunt van de tekenaar, onderaannemers, werfleiders en interne productie.

Daarnaast ben je aanwezig op de werfvergaderingen en sta je in voor de planning, kwaliteit en veiligheid op de werven. Ook het rekenkundige en Excel schrikt je niet af.

Bovendien krijg je interne technische opleiding over hun specialiteit.

Functie eisen

Je beschikt over een bachelor of master bouwkunde met interesse in glas en brandwerende schrijnwerk. Bovendien beschik je over minsten 5 jaar relevante ervaring in projectleiding.

Over het bedrijf

Onze klant in het Gentse is een sterk groeiende duurzame onderneming en marktleider in België. Je komt terecht in een familiale omgeving waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat.

Je beschikt over een mooi loonpakket met wagen en andere extra legale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier